Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ohrožení v bytě

Dobrý den . Rád bych znal váš pohled na modelovou situaci : noc , moje žena je sama doma , je aktivní alarm, ale sleduje jen prostor bytu "za dveřmi" , probudí jí podezřelý šramot resp. aktivita za dveřmi jenž může signalizovat pokus o proniknutí do bytu , ale také jen ožralého souseda . Určitě se ale nepůjde podívat . Co dál ? Jasně jsem ji doporučil v takovém odůvodněném případě volat 158, uzamknout se v ložnici. Zajímá mne jak bude poté vaše aktivita probíhat , např. jak se dostanete přes zamčené vstupní dveře domu , jak se jednoznačně identifikuje , že za dveřmi je hlídka a není to jen trik zloděje/násilníka (spojí se s ní operátor ?) . Budu rád pokud si někdo najde čas a udělá mi v tom jasno. Pasivni zabezpeceni je tu ok, osobne mam ZP a nastrileno x krabic , ale nejsem doma porad .. zajima mne proto jake chovani doporucite z pozice lidi co si tu situaci jen nepredstavuji ale realne ji resili . Diky moc .
DVYT :: Datum založení: 25. 10. 2010 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio