Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

lehke drogy

Cau, zajima me co si vy policiste myslite uprimne o lehkych drogach (marihuana, hašiš atd). Jestli treba resite, kdyz vidite ze si nekdo dava jointa atd. Pridam svuj nazor: Jointa si obcas dam a osobne si myslim ze to neni vubec nic strasnyho jak si vetsinou myslej lidi co to nikdy nezkusily. Clovek je proste v pohode, ma dobrou naladu a je vysmatej.Ale mit dobrou naladu a byt pratelsky k ostatnim lidem je asi v dnesni dobe neco nevidanyho(staci se projet rano prazskym metrem nebo v buse a vsimat si lidi jak cumej jak puci) tak je to protizakonny. A hlavne clovek pod vlivem marihuany je naprosto neskodnej oproti alkoholu. Pisu to protoze me zaujalo v negativnim slova smyslu video na youtube, jak slovenska policie vtrhla se psama do strednich skol a ve tridach psi hledali travu. Prislo mi to jako fakt strasna komedie od vasich slovenskych kolegu a pro me to neni nic jinyho nez buzerace a ukazani se svetu co jsme za dobry policisty, ze jsme vyhmatli 17ti letyho klucina se 2grm travy na kterou balil holky (stejne inteligentnim lidem to dojde ze to je jen divadlo pro verejnost). Fakt bomba. A jsem rad, ze se tohle nestalo a nikdy nestane v CR. Je mi jasny, ze to zakon nedovoluje, ale jsou podle me urcity veci, co se maji tolerovat a chapat(kazdej byl jednou mladej) a ne za kazdou cenu dodrzovat par radku, ktery vymysleli nasi (slovensti) slavni zakonodarci, jak stádo.. Celkove jsem pro legalizaci lehkych drog. Díky za vaše nazory, zkusenosti a reakce
AUSTIN1 :: Datum založení: 29. 10. 2010 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio