Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rada, od Vás všech.

Dobrý den, tak jsem se konečně odhodlal zaregistrovat na tomto foru. Už je to téměř rok, co ho navštěvuji. Půjdu rovnou k věci. Nechci říkat, že práce policisty pro mě byla životním snem. Ale tak nějak jsem si to před koncem školy začal uvědomovat. Ještě než jsem ji dokončil, začal jsem si vyřizovat vše potřebné, aby mi vše hezky navazovalo. Měl jsem štětstí, že na začátku tohoto roku se nábor po nějaké té přestávce rozběhl. Byl jsem téměř několik hodin od zařazení mezi Vás. Bohužel, ze dne na den bylo vše zrušeno - období voleb. Personalista vše oddaloval... a práce u policie začala být stále méně atraktivní. Našel jsem si jinou práci, vcelku lehce. Jako vysokoškolák (ekonomie) zde mám velkou perspektivu do budoucna. Mám asi i větší peníze něž bych měl první 3 roky u policie :). Na práci u policie jsem však nepřestal myslet, kdykoliv někoho z vás potkám, z fleku bych si to s Vámi vyměnil, i přes všechno, co Vám teď udělali. Vím, že to zní dost blbě, ale asi to mám zaryté někde v srdci. Chtěl bych Vás zkušené (tedy jestli mohu) požádat o radu... Mám jít za tím, co by mě bavilo, tam kam mě táhne srdce, nebo se mám zachovat racionálně a zůstat tam, kde jsem (soukromý sektor)a kde mám možnost něčeho dosáhnou jen díky tomu, že budu dobrý (nechci říkat, že u policie to nejde).
BRECKAMI :: Datum založení: 07. 11. 2010 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:01:18 01. 07. 2011
default.png
Jinak práce u policie je vysoce zajímavá a atraktivní, ale ne u té české. Tam totiž neděláš policejní práci, ale politiku nebo činnost pro odměny jen svého vedoucího. Což je na tom to nejvíce frustrující.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:59:48 01. 07. 2011
default.png
Rozumné to je, ale víš co dělají naivní blbouni. Já bych použil ten pendrek! :D :D To je taková jistota dostatečně důrazného vysvětlení. :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:17:27 01. 07. 2011
default.png
for Breckami. Jediná rozumná rada zní, pokud to jen trochu jde, neutíkej ze svého oboru, udělej si co nejlepší a nejdelší praxi, zařiď si kloudně život a pokud i potom budeš chtít nasadit život a zdraví za tuhle republiku .-)), k policii se později se svým vzděláním a umem dostaneš jako odborník ekonomické profese.

Nevím co od PČR očekáváš, ale pokud budeš mít za sebou praxi, tak na kriminálku, na hospodařinu, tě za pár roků vezmou všemi deseti.

Nadšení, odvaha a chuť dělat poldu Ti bohužel, složenky nezaplatí a rodinu neuživí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDYS 16:32:08 01. 07. 2011
default.png
No tak nějak. V současné době bych nenastoupil ani náhodou. Ono to podle posledních zpráv a informací, o zkrácení rozpočtu, bude spíš propouštění než nábor. Takže můžeš zůstat v klidu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:12:39 01. 07. 2011
default.png
Když tě to nepřejde, mám doma ještě tonfu a zacházet s ní pořád umím. Za litr ti to rozmluvím tak, že si čtrnáct dní nesedneš.
Vysokoškolák ekonom a k policii! Chocholouška na tebe! :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 09:53:31 01. 07. 2011
john158.jpg
pokud se to zvedne v horizontu 5 let, tak proč ne, ale myslím si že už nesedíme v ponorce, spíš v nějaké vrtné soupravě a jsme 20 km pod mořským dnem.. Ani já bych za dnešních podmínek k PČR nešel.. dobrým pocitem složenky nezaplatíš.. pokud máš chuť se zapojit, můžeš jít k MP a mít něco bokem, tak, aby jsi nebyl závislý na nízkém platu strážníka..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:22:43 01. 07. 2011
dax.jpg
Počkal bych s tím do doby až vláda tajtrdlíků a "odpovědných" nekompetentních profesních diletantů ale špičkových zlodějů a rozkrádačů státního rozpočtu na všech úrovních, odejde na smetiště dějin, v lepším případě na Pankrác.do Valdic či na Mírov. A kdy to bude to ti asi neřekne ani křištálová koule.
Bohužel tvrdá realita. Zkus někde přežít do doby ,kdy se to snad zlepší.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio