Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Mezi oceněnými největšími slídily 'uspěla' i policie
Velký bratr vás vidí
Foto: wikipedia.org

Výsledky 6. ročníku udělování anticeny Big Brother Awards pro "nejvlezlejší" firmy, úřady či technologie byly vyhlášeny 10. listopadu 2010 a letos "zabodovala" i Policie ČR. Cílem akce je upozornit na technologie, které nám mohou v mnoha ohledech pomáhat, či nás chránit, ale na straně druhé mohou představovat i nebezpečí pro naše soukromí. Čím si podle porotců cenu zasloužila PČR a jak dopadl letošní ročník a si můžete přečíst v tomto článku.

Autor: redakce
Publikováno: 12. 11. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 20:21:03 23. 11. 2010
honzad..jpg
smarjaaaa kosto, argument tipu "kdo nema pred zakonem co skryvat, tak mu poslouchani nevadi" jsem doufal ze snad nikoho soudneho nenapadne sem cpat... a hle: kosta :-):-):-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 05:37:54 23. 11. 2010
default.png
že by spolek přátel KZO měl obavu o své kamarády a bál se, že budou dopadeni? Nebo sami mají máslo na hlavě a něco před zákonem skrývají?
O kvalitě komise vypovídá jméno Kužílek, Ten se do politiky na?ral hned po převratu a dlouho mi pil krev, než ho voliči i s tím jejich spolkem vy.akovali na politické smetiště.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio