Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rozkrádání policejních peněz na ZSMV? K smíchu!

Prej audit zjistil na ZSMV mohutné rozkrádání peněz v době, kdy se všude šetří a zaměstnancům se snižují platy. Pecina k tomu měl dít, že se mu nelíbil ten vzájemný propletenec kamarádíčků... Asi potřebovali někoho odstřelit, protože už nebylo co krást. Celé vedení je plné propletenců kamarádíčků a rodinkaření, jedni kupují kancelářské potřeby a ty nikdo nikde nevidí, to jsou ti blbější bo se to dá prokázat, jiní si mezi sebou prostě raději rozdávají odměny za katastrofální pád policie a když se na to dojde, co se jim stane? No nic, odměny nejsou krádež. Langer dělá poradce Nečasovi v otázkách bezpečnosti, není proto třeba ani pátrat proč raketový sestup pokračuje. Ten má takové lufty z těch svých lumpáren, že udělá všecko proto, aby policii položil. Pánové, dnes a denně se ukazuje, že moje slova o tom, že jsem kdysi šel k policii lumpy honit a zavírat a místo toho je musím poslouchat, nejsou až tak úplně pravda. Lépe řečeno dostatečně nevystihují jaká verbež tuto firmu řídí. Kolegové, s nimiž jsem měl možnost mluvit, jednoznačně prohlásili, že žádné čárky vedení nedělají a vedení jim může akorát skočit na hrb. Jejich akce publikované v novinách jsou akcemi vedení, ne řadových. Monstr jednorázová akce nikdy s ničím nehnula, přesto policejní manageři dál dělají svou politiku před médii. Kolegyně a kolegové, kašlete jim na takovou práci. Sloužíte tím nikoliv občanům, ale zlodějské šejdířské sběři nad sebou.
HAMMER :: Datum založení: 29. 11. 2010 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:35:08 19. 01. 2011
default.png
SKELETON [2011-01-17 21:11:53]: Kolego, ty budeš mít zřejmě problémy s českou gramatikou. Docela špatně totiž používáš časy. Píšeš, že naši páni šidili a okrádali nás všechny. Oni nejenže šidili, ale šidí a dále budou šiditi. Já jsem ten bordel vneměnném stavu snášel dvacet let a nikam jinam než směrem dolů se to s náma řadovýma nepohybovalo. Chceš mi říct, že nevidíš a neslyšíš a chceš si sám na vlastní kůži zopakovat tu samou zkušenost jako já? Prostě v tom bordelu pro člověka, který dělat chce a umí není místo. Pro poctivce tam není místo. Nijak jinak to není a v dohledné době nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SKELETON 21:11:53 17. 01. 2011
default.png
tak už se o tom nemusí jen šuškat, naši páni šidili a okrádali nás všechny. A co je krásné jak se rovněž ví, za to že se o tom jen šuškalo, si dávalu i parádní odměny. Sloužím již 13 let, původně se mi pan John moc nelíbil, když neustále proti nám vystupoval. Teď snad ty špatné vymete a nebude nás strkat do jednoho pytle. Snad se mu podaří i veřejně zprůhlednit zakázky pro Policii a Hasiče a myslím, že nakonec se najdou i peníze na naše platy o které jsme přišli. Nejsem Najivní, ale doufám, že spravedlnost existuje. Pokud né tak bůh se všemi občany, protože v tomhle bordelu by dále sloužil jen blázen

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 17:20:26 11. 01. 2011
default.png
To je ale přesně to, o čem celou dbou mluvím. Mělo by se začít zrušením celýho prezidia, protože je to jen zbytečnej mezičlánek mezi ministerstvem a krajským ředitelstvím a to mezičlánek plnej vysoce placenejch důstojníků, kteří rozkrádají státní majetek. Přitom jich je víc, než má třeba celý MŘ Brno. Když se zruší prezidium, zbude dost peněz na provoz i platy řadových policistů. Zbavmě se nekvalifikovaných důstojníků, kteří studovali Plzeň a podobný paskvily. Každý, kdo o tomhle rozkrádání policejního majetku věděl by měl být viset.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAMO 16:50:48 11. 01. 2011
default.png
Dobrý den může mi někdo kompetentní vysvětlit, že v době nedávné jsme nakupovali nová vozidla, dělali jsme nové předražené recepce a v současné době nemáme ani na barvu do tiskárny, na papír, na benzín a o platech ani nemluvím. Ptám se, kde byli ti vysocí manažeři a vysocí policejní funkcionáři. Kdo záměrně a bezesporu ničí a oslabuje funkčnost policie, kdo chce finančně zničit policisty a znechutit jim jejich práci. Kdo je tak moc nezodpovědný a vědomě ohrožuje vnitřní bezpečnost státu. Kdo tady nahrává kriminálníkům a zlodějům. Jak by asi dopadli manažeři v soukromých firmách, kdy by to nechali dojít tak daleko. Dostali by za své výkony taky 100.000 tisísové odměny jako u PČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio