Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

životní pojištění

ahoj, rozhoduju se právě o založení investičního životního pojištění s úrazovým a potřeboval bych vědět, jak je to u naší "firmy" v případě: 1) pracovní úraz - mělo by být doplaceno do 100 % platu + bolestné, tady by mě zajímalo, jak se určuje výše bolestného?? 2) trvalé následky v důsledku pracovního úrazu - zda od PČR chodí nějaká renta nebo důchod...? 3) smrt v důsledku pracovního úrazu - zda je zde nějaká jednorázová částka vyplacena manželce, nebo zda chodí nějaký důchod? Díky za postřehy
PITRISECEK :: Datum založení: 11. 12. 2010 :: celkem 12 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 18:40:43 21. 12. 2010
default.png
Já jsem to taky rok dělal, investiční neé, ruky pryč od toho, to je největší výmrd se spořiteli!!!!!
Při pracovním úrazu skutečně pobíráš 100% hrubé mzdy, bolestné je termín, které si každá pojišťovna vykládá jinak pakliže ho vůbec má, je to nějaká almužna. Tebe by mělo zajímat spíše denní odškodné.
Dále to, že ta pojistka pro policistu bude mastná jako prase!
Dále to, kdy se denní odškodné vyplácí, k čemu slouží, jak dlouho ti ho budou vyplácet (bacha na to!!!) atd atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SLAPIS 22:13:07 19. 12. 2010
default.png
Ahoj, jestli chceš investiční životní pojištění, tak Ti můžu poradit a sednout si s Tebou k tomu.Je moc moc druhů pojišťoven a produktů.Jsem bejvalej kolega, co odešel za kvalitní reformy policie...takže čtu články kluků a čtu jejich problémy a můžu Ti poradit, nějakej rok se živým touto prací.Měj se a hodně štěstí.pavel, bejvalej kolega
608226612

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio