Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výběrové řízení

Výběrové řízení
VIDOQ :: Datum založení: 16. 12. 2010 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PARADOX 22:42:16 23. 12. 2010
default.png
KKORONER [2010-12-19 17:27:32]: Ahoj, vím jak ti je a myslím si, že máš pravdu. Přeji hodně štěstí a vše nejlepší v civilu. Pokud bych byl na tvém místě a s tvými lety, odešel bych také.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KKORONER 17:27:32 19. 12. 2010
default.png
Hezký večer, sloužím 21 let, z toho 15 na kriminálce, 12 na "specializovaných útvarech" a 31.12. 2010 odcházím, protože nemám vzdělání na to, abych byl nadále v PT, ve které jsem dosud. Sice trochu paradox, ještě 31.12. 2010 mohu zatýkat zločince a od 1.1. 2011 již ne, protože na to nemám papír. Odcházím s rozporuplnými pocity, za jeden však dám ruku do ohně. Za své působení u PČR jsem zde dosud nezažil horší situaci. Je mi z toho na zvracení a nakonec jsem asi rád, že musím odejít, protože bych si jinak zase utáhl opasek a držel hubu a krok dál. A říkám ne, neděkuji a odcházím. Kdyby jsme byli co k čemu, tak si to podáme všichni, jako doktoři a oni by neměli jinou možnost, než peníze zachovat. Jenže my se nikdy nedáme dokupy. Škoda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ABRAXAS3 21:14:47 18. 12. 2010
default.png
Pánové kroutím čtvrtý rok a poznal jsem že pokud nemáš kozy a svůdný úsměv, nenosíš vedoucímu klobásy nebo ho nezveš do sklípku, tak jsi odsouzen do role fackovacího panáka. Schopný a iniciativní můžeš být jak chceš a je to stejně k ničemu. Dostaneš štedrý, dostaneš silvestr, dostáváš neschopné kolegy a kolegyně, máš z toho noční můry a stáváš se něčím co nechceš. Myslím že mám na víc a proto se brzy připojím k projektu děkujeme odcházíme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 17:55:24 17. 12. 2010
Cody.jpg
Nedivím se ti,sem zelenáč,odsloužený necelý rok ale absolutně se ti nedivím :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VIDOQ 23:23:40 16. 12. 2010
default.png
Výběrové řízení. Jediná možnost policisty, jak v některých situacích postoupit alespoň o stupínek výš. Bohužel fungování výběrových řízení neprobíhá rozhodně tak, jak by mělo. Patrně jsem naivní a nezkušený, možná i po 12 letech služby nenapravitelný optimista, ale předpokládám, že na základě pohovoru a předložených dokladů rozhoduje komise u výběrového řízení a ustanovení nebo neustanovení někoho z uchazečů na funkci. Problém nastane v okamžiku, kdy se před výběrovým řízením jako řadový policista dozvím, že o výběru policisty na funkci je rozhodnuto již nejméně týden před vlastním výběrovým řízením. Opravdu nejde o žert, ale o tvrdou zkušenost, která mi sebrala i poslední kousíček iluzí. Za těchto podmínek a dalších především ekonomických důvodů jsem se rozhodl nadále nesetrvávat a nesloužit tomuto státu, neboť ten si mojí služby neváží. Připojuji se k lékařům, děkuji a odcházím.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio