Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

MfDnes - případ kolegy Váhala z ÚOOZ

Mladá žumpa dnes zveřejnila článek, kdy kolega Míša Váhala z ÚOOZ jakožto agent rozkryl ruskojazyčné gaunery, kteří ho ale na oplátku nařkli z nějakých nekalostí. Management této firmy tohoto chlapa postavil mimo službu jen na základě výpovědí stíhaného drbana těžké váhy a nakonec tento POLICISTA od této firmy, vedené lumpy, jako mnoho dalších zkušených kolegů odešel. Nepracoval jsem nikdy v nějakých vyšších postech, stačilo mi k podobným zkušenostem jediné: neohlížet se na to, koho stíhám a za co stíhám. Management se úplně děsil toho, když někdo něco někde zveřejnil, kde figurovalo naše oddělení. Nám nevěřili ani slovo, zajímalo je jediné, aby oni měli klid. To jen upozornění všem "škodným", aby si uvědomili, že srdcaři jsou u policie lovná zvěř. Pokud chcete mít problémy u této super firmy, dělejte svou práci přesně podle zákona, padni komu padni. Do problémů vás nedostanou lumpové zvenku, ale ti nad váma. Jen se na závěr zopakuju: kdysi jsem šel k policii s tím, že budu lumpy zavírat. Velmi brzo jsem zjistil, že jim musím sloužit a poslouchat je.
HAMMER :: Datum založení: 06. 01. 2011 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio