Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

PODNIKÁNÍ U POLICIE

Vážení kolegové,naše situace není dobrá a všem nám berou peníze. Proto bych zde rád položil otázku ohledně podnikání u policie. Jak řekl jeden můj kolega" Mám nižší plat, nemůžu si vydělat ani korunu. Policie mě začíná tlačil na hranici přežití" Mnoho z nás si chodí vydělávat jak se říká "na černo" a situace bude ještě horší. Položme si otázku: Proč vlastně policisté nesmí podnikat? Pokud bych přece dbal etického kodexu to znamená cti a vážnosti u policie a svoji činností bych neporušoval tento kodex proč bych nesměl? Pokud bych nepodnikal v takové činnosti, kde bych mohl zneužít své práce tak proč bych nepodnikal?Má někdo nějaké zkušenosti? Proč bych nemohl podnikat například v oblasti sportu? Dělat trenéra, nebo maséra atd. Existuje určitý předpis, ohledně možnosti si vydělat peníze myslím do 150 hodin ročně, má někdo s tímto zkušenosti? Díky za odpověd.
ROCKY :: Datum založení: 14. 01. 2011 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 20:45:36 24. 06. 2011
Pim Burger.jpg
Myslím, že zrovna trénovat můžeš, protože se to dá brát jako pedagogická činnost. A proč nesmí policisté podnikat? No jak já to vidím, tak jakmile podnikáš v něčem byť i nezávadném, tak přece jen tě systém donutí dělat nějaká alespoň malá šméčka - například co se daní a financí všeobecně týče. No a být napůl zaměstnán jako přidavač na stavbě a napůl jako policajt mi taky nepřijde zrovna skvělej nápad. Přestože pár takových podobných případů znám. Policajt by se měl soustředit na svoji práci - a samozřejmě být podle toho ohodnocen. Spíš než nějakej vedlejšák, bych vymýšlel, jak se spojit a vybojovat si lepší podmínky. Poslední akcí byla petice proti Johnovi a od doby, kdy je tam Kubice, tak je ticho po pěšině, ale platy máte stále dole. Evidentně to tedy asi stačí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio