Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Podávání hlášení nadřízeným

Ahoj, mám jeden velký dotaz. Pracuji u ochranné služby a v poslední době se zde rozmohla móda požadování hlášení nadřízeným. Nikoli jen přímým nadřízeným, ale vlastně každému, kdo má vyšší hodnost. Kdo nepodá hlášení, už píše vyjádření. Když jsem se ale ptal, jaký předpis tuto povinnost upravuje, nikdo neví. Prý to tak prostě vždycky bylo a je. To mně ale fakt nestačí, podle nového služebního zákona už nejsme vojensky organizovaný sbor, takže jaképak hraní na vojáčky. Podle mě stačí pozdrav a na dotaz nadřízeného na situaci mu slušně odpovědět. Takže máte někdo zkušenost, jestli existuje nějaký platný závazný pokyn, který toto upravuje? A ještě podotýkám, že veškeré toto hraní na vojáčky se odehrává před zraky šokované veřejnosti, která se chtě nechtě dozví, že během služby toho a toho policisty (samozřejmě včetně jeho příjmení) se nic nestalo:)
NETROMAN :: Datum založení: 25. 01. 2011 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio