Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Limity na benzin

Zdravím všechny kolegy. Od nového roku máme dané limity na benzin, což momentálně představuje 20 km na 24 hodinovou službu. To bych i pochopil, když se šetřit musí, ale k mému úžasu jsem zjistil, že naše vedení má k dispozici služební vozidla, se kterýma v klidu a pohodě jezdí domu. Samozřejmě s neomezeným přísunem paliva. Snad aby i třeba 80 km mohli jet na služebnu, napsat si jako přesčas 4 hodiny a buzerovat už tak pocuchaný nervy řadových policistů. Už toho u této firmy začínám mít dost. Pokud toto John nevidí a místo benzínu pro vozidla ve výkonu jsou čerpána pro účely mimo službu, měl by odstoupit. Toto by se už konečně lidé měli dozvědět, jak to u naší firmy chodí. O odměnách ani nemluvím.
MILOUCH :: Datum založení: 29. 01. 2011 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio