Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Děkujeme, odcházíme!

Podle MfDnes z dnešního rána nějaké policejní odbory údajně zkouší vyhlásit stejnou aktivitu jako doktoři: děkujeme odcházíme! Já bych k tomu chtěl podotknout, že bych rozhodně nikomu neděkoval. Dále nechce se mi věřit, že ustrašení policisté (jeden z druhého, nadřízených atd.) budou postupovat stejně jednotně jako doktoři a někam se to dotáhne. I kdyby to mělo nakonec přes moji skepsi dopadnout dobře, nikdo neudělá tu jedinou nutnou věc: vyházení přebytečných velitelů. Bez toho by se současný problém s penězi zase posunul, třeba už na další rok. Dále připomínám, ře Langer v roce 2007 doslova od policie vyhnal přes dvanáct tisíc zkušených četníků a nikdo v národě ani nehlesl. Jaký na tuto akci a její životaschopnost máte názor, dámy a pánové? Já ale každopádně přeju Vám všem, co děláte mezi lidma a všem z vedení, kteří chtějí standardní policii místo soukromé trafiky na odměny za čárky, aby se to povedlo!
HAMMER :: Datum založení: 14. 02. 2011 :: celkem 31 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 15:53:24 17. 02. 2011
default.png
PIM-BURGER [2011-02-16 20:19:51]: Ale ale ale... Já nevím všecko nejlíp, protože kdybych to věděl, neztratil bych dvacet let u policie.
U nás je nezaměstnanost nejvyšší v republice ale u všech řemesel tady chybí lidi, tak co mi chceš ještě vykládat. Dělám v tom já nebo ty? Na topenáře se čeká tři měsíce až půl roku, na elektrikáře totéž, zedník namlich to samé, tož o čem je ta nezaměstnanost?
Já ti řeknu co není jednoduché: přestat čekat kdo ti co dá a začít si o svém počínání rozhodovat sám, převzít zodpovědnost za svůj život.
Zvedni si trubku a zkus si zavolat tam u vás nějakého řemeslníka na melouch, kdy ti přijede. A potom mluv. A pak se ho zeptej, kolik bere na hodinu. O tom se tobě u policie už ani nezdá.
Rok předtím než jsem odešel jsem se začal učit, domluvil si místo, začal něco dělat abych se procvičil. Musíš jen chtít a netlápat hubou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 22:13:39 16. 02. 2011
default.png
Vše není tak jednoduché jako Hammer píše, ale na druhou stranu s ním souhasím. Hodně záleží kolik má člověk roků, jak dlouho pracuje u PČR zda má střední policejní školu nebo jinou.

Jo nezaměstnanost je všude vysoká kromě Prahy a okolí. Ono záleží jakou práci chce člověk dělat.
Většina kamarádů co znám pracují rukama, berou stejně a někteří dokonce víc.
Taky mají spoustu problémů v práci, ale když jim popisuji situaci jaká je u PČR tak se nenašel nikdo kdo by si to chtěl vyměmit za tak "pohodovou" praci jaké je u PČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 21:54:10 16. 02. 2011
Cody.jpg
Nikdy sem nebyl u voleb,ale mám jasno-příště KSČM.

Dělný lid ted zažívá neskutečnou bídu,+státní sektor-takhle špatně jěště nikdy nebylo :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 20:50:21 16. 02. 2011
default.png
PIM-BURGER [2011-02-16 20:19:51]: Ano, to je pravda. Není to ale jen v Děčíně, ale i v Jihočeském kraji. Když se bavíš s lidmi, je zde velká nezaměstnanost, malé platy a dohoda mezi zaměstnavateli, kteří dávají lidem pouze minimálku a ještě jsou na ně velmi "příjemní". Nedivím se ani obyčejným lidem, že nám naše podmínky závidí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 20:19:51 16. 02. 2011
Pim Burger.jpg
HAMMER [2011-02-16 19:50:32]: Prosim tě hammere, já už jsem si zvykl, že víš všechno nejlíp, ale nezaměstnanost v Děčíně (nebo si dosaď jakékoli jiné město v Ústeckém kraji) není záležitost pohlaví a pokud u nás připadá na jedno pracovní místo 52 nebo 56 lidí, tak už je to vůbec jedno.

Osobně kecy o tom, že každý si může kdykoli odejít, dost nesnášim. Právě Děčín (a pohraniční okresy vůbec) se v současné době stal kromě Johna ještě obětí geniální myšlenky, že ČR nepotřebuje cizineckou policii a jelikož mnozí uvěřili, že se pro ně najde v Děčíně a okolí jiné místo, tak nehledali, dokud to šlo, a nyní zbývá buď dojíždět nejblíže asi do Prahy nebo čekat, zda se něco neuvolní tady. Pokud někdo odejde, věř mi, že ho nikdo oplakávat nebude, protože po místě tady skočí každý, kdo má všech pět pohromadě. Asi vůbec netušíš, za kolik se kde pracuje...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:51:26 16. 02. 2011
default.png
PARADOX [2011-02-16 19:18:17]: Dobře, částečně jsi se mnou souhlasil, ale nenapsal jsi, v čem nesouhlasíš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:50:32 16. 02. 2011
default.png
ELIS411 [2011-02-16 18:28:15]: Soráč, zapomněl jsem, že u policie dělají taky holky. Já myslel chlapská povolání, mimo polici a armádu vezmou ženskou všude na hůl.
Jediné řešení pro policajtku co mě napadá je městká v Praze nebo někde jinde. Nebo si udělat bakaláře a zkusit to na úřadech na správním.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 19:18:17 16. 02. 2011
default.png
HAMMER [2011-02-16 06:49:01]: Ahoj, částečně s tebou souhlasím v tom, že se nás nikdo nelekne. Myslím si, že s tímto krokem policistů vláda počítá, protože pokud nás odejde více, budou obyčejným lidem říkat, že konečně vyčistili policii od flákačů a zůstali jen ti nejlepší, kteří je ochrání. Vždyť sám ministr John říkal, že například v Rakousku je pouze cca 30.000 policistů, kteří stačí dělat pořádek a tím, že odejdou ti nepotřební, bude i dosti peněz na provoz. Ti, kteří zůstanou vlastně s výší platů souhlasí a je vlasntě vše v pořádku. Uvědom si také, že nám ostatní závidí naše výsluhy a argumentují tím, že oni makají celý život a nic nemají, tak proč my ano. Myslím si, že tato vláda prostě opravdu necouvne a všem civilům bude ve finále jedno, zda budou policisté odcházet, protože jim stejně vše "dobře" vysvětlí a v chaozu se dobře žije, hlavně, pokud se to netýká mé osoby. Myslím si, že vše se ukázalo i na protestní akci doktorů, proti kterým se snažili nejdříve národ poštvat a také se jim částečně povedlo. Jenže těch si ostatní lidé váží více než nás. Koho by více podpořili by byli hasiči, protože ty více lidé vidí v akci a nejsou ti, kteří je flastrují. Pokud budu chtít odejít, rozhodnu se podle svého po zralé úvaze a ne podle nějaké akce hurá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ELIS411 18:28:15 16. 02. 2011
default.png
HAMMER [2011-02-15 20:19:25]: No všude fakt ne, nebo mi jako navrhuješ tady na Děčínsku jít makattřeba do Tesca, abych mela taky smeny, ale musela bych delat jako tri pokladní dohromady abych dosáhla na svuj plat u PČR. No není to s tou prací tady fakt jednoduchý to mi věř. Jo a nezkušenej maldej blb taky nejsem u sboru jsem 11 let a ne nekde v kanclu, ale ve vykonu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:49:01 16. 02. 2011
default.png
A pánové máme tady přesně moje slova: "co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi" aneb MfDnes dnešního dne. Na nějaké bouře policistů a hasičů všichni kašlou, těch se nikdo nelekne, občan vás nepotřebuje, lépe řečeno tato společnost řízená gaunery vás nepotřebuje.
Znovu opakuju: není-li o mou práci zájem, bude si se mnou vedení dělat co chce. Na co ještě u takové firmy čekat? Na to, že se zjeví panenka Maria?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio