Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Děkujeme, odcházíme!

Podle MfDnes z dnešního rána nějaké policejní odbory údajně zkouší vyhlásit stejnou aktivitu jako doktoři: děkujeme odcházíme! Já bych k tomu chtěl podotknout, že bych rozhodně nikomu neděkoval. Dále nechce se mi věřit, že ustrašení policisté (jeden z druhého, nadřízených atd.) budou postupovat stejně jednotně jako doktoři a někam se to dotáhne. I kdyby to mělo nakonec přes moji skepsi dopadnout dobře, nikdo neudělá tu jedinou nutnou věc: vyházení přebytečných velitelů. Bez toho by se současný problém s penězi zase posunul, třeba už na další rok. Dále připomínám, ře Langer v roce 2007 doslova od policie vyhnal přes dvanáct tisíc zkušených četníků a nikdo v národě ani nehlesl. Jaký na tuto akci a její životaschopnost máte názor, dámy a pánové? Já ale každopádně přeju Vám všem, co děláte mezi lidma a všem z vedení, kteří chtějí standardní policii místo soukromé trafiky na odměny za čárky, aby se to povedlo!
HAMMER :: Datum založení: 14. 02. 2011 :: celkem 31 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DYRUP 09:13:02 14. 02. 2011
default.png
Víš jak to dopadne? Žádný velitel neodejde a proč? Protože pokud má velitel cca. 25000-30000 Kč čístá ruka tak nevěřím, že by našel stejně placené místo jinde než u PČR a s takovou pohodičkou. Vdyť tu práci co dělají může dělat člověk s pomocnou školou. Jediný výsledek co vidím je statistika, vždyť to se učí děti na základní škole, jak dát data do excelu a ten vám pak vyhodí grafy a za to berou takové platy? To je nehoráznost! Jediní kdo odejde budou policisté na ulicích ten plat co mají cca.15000 do 20000 si najdou i jinde sice ne hned, ale za čas ho budou mít. Akorát nevím komu z čeho se budou dělat statistiky, když na ulici nebude nikdo sloužit!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio