Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Majetek Vnitra? : " Ber co hrdlo ráčí"

Korupce? Ano, ale kde, u řadových policistů ji opravdu Radek John nenajde!
ASSASSRJINATION :: Datum založení: 15. 02. 2011 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GONZALES 11:53:22 16. 02. 2011
gonzales.jpg
Psal jsem anonymní - to znamená, že se nepodepíše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 11:32:01 16. 02. 2011
patoš.jpg
GONZALES [2011-02-16 11:21:42]: Sice je OSZ povinno příjmout každé podezření ze spáchání Tč, ale jak je níže řečeno ochrana svědka vypadá takto.

Pane svědku jméno příjmení, narodil jste 00.00.1900 a bydlíte opravdu fyzicky na adrese ulice a město? Vše je řečeno přímo před podezřelým a ten má právo nahlížet do spisu...

To je spravedlnost našeho státu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GONZALES 11:21:42 16. 02. 2011
gonzales.jpg
A co třeba zkusit podat anonymní oznámení na místně příslušné SZ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:35:12 16. 02. 2011
default.png
GONZALES [2011-02-16 00:01:43]: Pán asi neví, jak takový stěžovatel dopadne, co? Tohle musí přes novináře s dokonalým utajením svědka - oznamovatele.
Gonzalesi, pokud jsi si nevšimnul, tady v této zemi totiž nejsou chráněni ti, co konají správné věci, ale ti druzí. Tohle kdyby kolega oznámil, tak má v té vesničce tak dokonale po piči, že se může rovnou oběsit, neřku-li co by s ním provedli v práci, takže by se neměl ani za co oběsit.
Tady nejsou hrdinové ti, co ukazují na bordel, ti jsou na odstřel. Nebo máš jinou zkušenost? Já teda ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GONZALES 00:01:43 16. 02. 2011
gonzales.jpg
pro " kolegu " assassrjination

Předpokládám, že jsi tuto věc oznámil příslušným orgánům k prošetření. Plácání na diskusním foru je k ničemu, pozastavuješ se nad údajným vyhazováním peněz MV, ale to je pravděpodobně všechno, co jsi ve věci udělal. Je to na úrovni hospodských keců.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 22:22:37 15. 02. 2011
patoš.jpg
Dvoustovka ke dvoustovce .... Ne dělám si srandu. Až tohle bude podložené nějakými důkazy tak to bude fajn kauza pro Džonyho a třeba konečně někdo chytne tu velkou rybu a dostane tu velkou odměnu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ASSASSRJINATION 21:18:38 15. 02. 2011
default.png
Vážení kolegové, rozhodl jsem se podělit s vámi o to co vidím na vlastní oči ale jsem pouhá rybka v moři, která na to může pouze nevěřícně zírat. Jsem členem jednoho nejmenovaného spolku, v nejmenované vesnici s ca 950 obyvatel. Vzhledem k tomu, že má jeden člen ve vedení spolku "známého" u MV, dohodla se samozřejmě za "hubičku" nádherná transakce. MV propůjčí našemu spolku nejmenované zařízení, v hodnotě ca 160 tisíc (dodávám úplně nové), toto zařízení bude náš spolek používat po dobu 5 let ku prospěchu MV, kdy na MV z tohoto zařízení půjde nějaký materiál. Uplynulo 5 let, onen známý dostal tuším 15 tisíc Kč a zařízení je našeho spolku, na Vnitru toto škrtli jako porouchané, vadné a tudíž mimo inventář nadále. No pěkné 150 tisíc vyděláno. Tímto to ale nekončí. V loňském roce, byla ze strany našeho spolku poptávka po nové dlažbě na podlahu, a vzhledem k tomu, že objekt spolku má rozlohu ca 160 m2, nejde o byt 1+1, tudíž také o nemalou čásku, bylo ze strany onoho známého řečeno, že není problém, údajně prý kdesi na rekonstrukci budovy MV zbylo takové dlažby, že by vystačila na vydláždění takovýchto 3 objektů, za toto si onen známý tuším neřekl ani provizi. No kouzelná hůlka mávla, a máme 160 m2 novou dlažbu, která nás stála pouze práci a nějaký ten matroš na spodek. Ale to ještě není všechno prátelé, v letošním roce, a to se podržte, plánuje náš spolek z matroše MV, který už je zhruba na 80 procent náš zbudovat novou střechu, tato sranda, tedy aspoň materiál od MV vzhledem k pálené tašce, bych řekl asi půl milionu korun minimálně.
Proto ze tak zamýšlím nad tím, že v podělané vesnici s 1000 obyvateli a 1 známým u MV je ztráta na majetku MV okolo 1 milionu za rok, jak to pak bude v celé naší republičce? Takovéto lidi by přátelé měli vyhodit, tohle by měl RJ a jeho protikorupční policie které dává takové odměny řešit, a né to jestli si vezme nedejbože nějaký nešť asník 200 Kč bez útržku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio