Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Policejní prezident představil své priority
Lessy představil, co čeká policii pod jeho vedením
Foto: P-CZ

Nastupující policejní prezident Petr Lessy včera představil své priority. Policie podle něj není v dobré kondici - ať už z důvodu řady změn, kterými prošla v uplynulých letech, tak i kvůli současné rozpočtové situaci.

Autor: redakce
Publikováno: 16. 02. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 22:48:59 16. 02. 2011
default.png
HAMMER [2011-02-16 17:35:41]: Někdy jsem šokován tvou nenávistí a osobní zarputilostí. Říkám si, že jsi musel být opravdu hodně frustrován a zhnusen a myslím i poškozen. Nakonec, když si to přečtu poté dvakrát po sobě, není nic s čím bych polemizoval a asi bych ti musel dát ve všem za pravdu.

Hold v této zemi zlo vítězí nad dobrem, nic víc nic míň a nejen u policie. Nakonec dobře se mají lidé, co to nevidí, ti si to dobro mohou doslova zaplatit..

Žel my policisté co ještě sloužíme, přece jenom musíme trošičku věřit, jinak by to opravdu nemělo smysl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:09:34 16. 02. 2011
default.png
HAMMER [2011-02-16 17:35:41]: for hammer, ty jsi se tedy rozjel .-))) no co dodat. držme se, jedeme čím dál tím rychleji .-(.. z kopce

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJASAN 20:52:27 16. 02. 2011
KajaSan.jpg
Hammere, uplně mi mluvíš z duše. Kdybych neměl 13 táců hypotéku tak jdu do Céčka. Jinak až to uvidím na vlastní oči, tak uvěřím. Nám teď na ÚO Vsetín, potažmo Zlínském kraji vyhrožují, že kdo nejde s námi jde proti nám...tak musíme vkládat debilní fotky, kontakty apod. do systému. Já tam mám fotku už cca 2-3 roky. Ale podle vedoucího ÚO nevyhovující...Mám termín do 22. února abych to napravil, jinak se bude asi trestat...dokonce mi dneska volal dozorčí abych to co nejdříve napravil...jsem znechucen neustálým vyhrožováním a prezentací strachu ze strany vedení...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 21 20:06:02 16. 02. 2011
default.png
Každý ví kolik milionů se utrácí zbytečně na konci roku jen aby se utratily. Jak jsou předraženy veřejné zakázky ja na bráchu, brácha na mne. Jak se rozdavaly statisicové odměny. Donutit odejít ty, aby nahodou nemohli ty mladé naučit jak nato. A s toho plyne když inspekce zjistí kolik lidí v tom má namočené prsty tak to radějí ukončí, protože i ti jsou zaměstnanci. Kde je kodex policie ti starší ví kde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:45:55 16. 02. 2011
default.png
Při popisu toho, kde policie je a jak je to úplně v loji se nedá přehánět. Dá se jenom nevědět úplnou pravdu do všech brutálních detailů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIMITUS 18:09:29 16. 02. 2011
default.png
No, normálně Hammer trochu přehání, ale tak nějak to vidím i já - co vím, tak zatím jediná škatulata nastala na prezídiu odvoláváním vedoucích různých odborů (hovorový výraz čistka by zde byl zcela na místě) a dosazování lidí vhodnějších. Na jednu z funkcí dosedl (samozřejmě náhodou) i člověk, který byl v komisi, jež pana prezidenta zvolila. No, asi v něm už tenkrát pan Lessy poznal kvalitního policistu...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:35:41 16. 02. 2011
default.png
Tak můj komentář k představené vizi El prezidenta Lessy
Stabilizace policie - policie skutečně není za kritickou hranicí, když se věří čárečkám, které si sami zfalšujeme a když sytý nevěří hladovému. Jinak ať teda ukáže mimo Irák na policii v podobných sračkách, jako je PČR: staří zkušení policisté zcela chybí, v terénu jsou bez nich mladí na odstřel, platy středoškolsky studovaného četníka, na kterého je vyvíjen tlak ne neúplatnost, ve výši debila zedníka s absolvovaným vzděláním: mateřská škola, fofr škola, autoškola. Jak toto chce stabilizovat? Za deset let, když tam ty mladé udrží. Jak to chce ale udělat, když vůbec netuší, co se mu děje na základních útvarech?

Lessy vůbec nechpe, že takový moloch s tolika články řízení nebude fungovat, nějací koordinátoři jsou tam dva roky, předtím to byl okres, kraj, prezidium a ani toto nefungovalo. Prezidium očesané o polovinu lidí - kraj - ZÚ, jedině toto bude fungovat. Viz okolní svět.
Chci vidět ty tvrdá personální opatření, kecy, kecy a zase kecy. Ono by totiž jeho bývalí kamarádi mohli vytáhnout nějakou tu zatlučenou čárečku....
Nic neudělá, kdo se tady chcete vsadit?
Prej žádoucí reformy policie!!!! Drahé dokurvení služeben místo jejich oprav, vyhnání starých zkušených četníků, nabrání děcek se soplem u nosu, nejméně dvojnásobné navýšení peněz přemnoženému vedení, nákupy techniky na dluh .... ten člověk je úplně mimo. Nebo totální lhář.

Prej zrušení OŘ. On je snad ještě blbější než John. Na úrovni bývalých okresů se pantáti jmenujou místo "sturmbahnfuhrera" nějak jako koordinátoři a je jich tam dvakrát? tolik!!!!!! Pánové, tohle je zbytečné, to jsou jen kecy pro veřejnost.
Transformací "ciziny" myslí jako vyházení těch kluků do civilu poté, co nechtěli od Hradiště dojíždět do Tachova, co?

Jak si vůbec dovoluje žádat podporu řadových na páchání trestné činnosti vedením a jiné netrestné čárkománii, co u policie vládne? Řadoví se ještě mohou pyšnit označením četník, protože ti ještě vědí co je správné a co lumpárna. Jestliže mám buzerovat bezcílně ničeho se nedopouštějící řidiče ve stále stejné časy na stále stejných místech nebo chrnět u rybníka, tak jdu chrnět k rybníku.

Od laické naprosto nic neznající veřejnosti chce nějakou zakázku? A jakou, když veřejnost díky čárečkám a tutlání všeho o práci policie vůbec nic neví a evidentně policie ani veřejnosti nebude chybět, až se zase pár tisíc poldů zvedne a odejde do céčka. Zákazník je tam, kde o něj jeví zájem, ne nezájem. Čárky mu dělá vedení, řadoví jsou k tomu brutálně nuceni.

Jak jeden čárkomaniakální lump bude asi hodnotit toho druhého? No jako dnes: odfajfkovat splnění styku s veřejností nějakým úřeďákem územářů a hotovo. Dyť to je furt dokola. Se stejnými plesnivými línými psy co to mají táhnout chce vyhrát závody o srdce a mysl občana?

rávní jednání. Pouze tak totiž podle Lessyho bude policie schopna omezovat podmínky trestné činnost, a ne pouze "hasit požáry" v případě, kdy k trestné činnosti již dojde.

Prej odmítl čárkové systémy!!!! Hluboce se mu tady veřejně omluvím, když s čárkama něco udělá, teda ne že je zvýší. Když zarazí čárkové řádění inkvizitorů... eee teda chtěl jsem napsat koordinátorů.
On sám čárky mydlil, bez nich by se nikam nedostal, hlavně mu nikdo nevěřte. U policie nemáte žádný postup bez čárek.

Jak mluví o odměnách pro pracovité, tak hoši, je to jen oblbovačka, abyste dělali, ale odměny pro vás nebudou. Jediný důvod: protože by je vám měli dávat ti, co si je doteď sypou sami. Věříte tomu někdo?

Lessy chce řečma omezit stav darmožroutů na tučných bocích macechy policie. No už se směju, jestli on omezí macechu nebo mu macecha zlomí vaz, jak se o to jen pokusí. Vsázím 100:1 na macechu.

Lessy vidí jak narostl počet darmožroutů a ti druzí to neviděli? Bacha, ten člověk tohle mohl hlásat už dávno, protože tohle věděla každý četník, dokonce i rentiéři. jenže to nehlásal, nemusel se ještě chtít líbit těm dole, bez nich, jak správně tuší, půjdou do kopru.

Prej rozstřují zodpovědnost služebních funkcionářů: kua, já jsem zmizel před čtyřma rokama a ani tehdy nikdo nahoře za nic nikomu nezodpovídal jinak než velkýma řečma o potrestání ... a skutek utek.

No že jsme neměli přístup ke svodkám kdo co kde a kdy, to byla ke konci služby tragédie. Už tak jsme byli první na ráně a k tomu nám ta verbež vzala ještě přehled kdo je kdo s kým jednáme tváří v tvář v terénu. Lidí je jako sraček, že?

Větší samostatnost při výkonu služby!!!! Vidím to místo pěti hodinových DBA na čtyři!!!! :D Ale jen první rok, než se to všecko uklidní.

A chci vidět ten boj proti korupci. Nepřežije ve funkci ani půl roku jakmile povolí klukům uzdu a ti sejmou první dva politiky.

Nevěřím mu ani slovo. Ani dobrý den.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 16:25:51 16. 02. 2011
martoo.jpg
No to jsem zvědav za rok, jak o něm budeme psát. Na sladký kecy nikdo z nás už asi nedá, těch tady bylo, to se kecalo o reformách, každý si na to vymyslel i několik vlastních pojmů a nakonec jsme maximálně viděli, jak si na nejlukrativnější místa dosazoval své kamarády a lobboval pro některou z vládnoucích politických stran.

No ať se Lessy předvede, zda bude další hřebík do naší rakve a nebo se ledy hnou a konečně uvidíme světlo na konci tunelu. Čas na to má a dostatečně hluboké korýtko taky..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 16:05:31 16. 02. 2011
default.png
Myslím, že má přesnou představu čeho chce dosáhnout a realistickou vizi. Mně osobně velice potěšil pokusem stanovit cenu policejní práce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOLDA45 15:53:01 16. 02. 2011
default.png
Tak já po přečtení Lessyho projevu jsem zatím docela spokojen a uvidíme jak to bude naplňovat jen z mého pohledu bych dal víc na pouliční kriminalitu ta podle mě nás trápí nejvíc aspoň v Severních Čechách ,ale to bude problém v celé ČR.Priorita korupce je hezká ,ale pro obyčejného občana ČR až taková priorita není,to je jen myšlenka našeho Ministra, když budu konkrétní u nás na Chomutovsku beru i Jirkov je právě pouliční kriminalita feťáci cikáni bezďáci od drobných krádeží až po elpasa.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio