Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dobrá zpráva

Todle je dobrá zpráva,která potěší všechny kvalitní vyšetřovatele,který zastávaj hodnoty lidskosti a podle toho ve své práci postupujou a né opačně,pro ostatní to určené neni a nemusej na to reagovat.Do tísně se může dostat každej a každej může udělat nějakou blbost a kor v ČR,kde hodně lidí díky státu nemá ani pro jídlo na děti. http://www.novinky.cz/krimi/227183-usmrtit-zlodeje-je-vrazda-ne-zabiti-rozhodl-nejvyssi-soud-a-zakazal-mirnit-tresty.html
DENVER :: Datum založení: 08. 03. 2011 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 21:11:41 17. 03. 2011 blokovaný
default.png
JAMESCLC [2011-03-17 21:00:13]: Je mi fuk,co mi tady píšete,jedna moje známá mi jednou řikala,že jí stačí,když se podívá většině policistů a strážníků do očí a vidí,že to nejsou dobrý a hodný lidi a je to ženská,která vždycky zatím poznala charakter člověka...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 21:00:13 17. 03. 2011
default.png
JARAL [2011-03-17 20:36:37]:

Máš pravdu medicína dělá poměrně zázraky, ovšem v Denverovém připadě se obávam že nepomuže nic:) Jeho "zajímavé" přispěvky o tom vypovídají:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 20:56:20 17. 03. 2011
default.png
Mno co se tyče fašismu a komunismu to perfektně napsal Andres, k tomu už není moc co dodávat.

Teď k Těm tvým výplodům:
Rozhodně si tady VB a StB nedělala co chtěla, většina lidi dnes o tom nemá ani páru co ve skutečnosti byla StB, co dělala, jak to dělala, akorát je v naši společnosti zakotveno že před r.89 bylo všechno špatný, kdo byl u StB tak je nepřítel číslo 1. A komunisti tady vraždili jak na bežicim páse:) Mno ale to je další debatu.

Další věc nevím jak si přišel na to že mezi policisty je většina ultrapravičáku atd. Ty si osobně mluvil s 40 000 policisty o jejich politickém zaměření? Asi ne vid? Spíš si nemluvil se žádným.

Mno a humanita by byla v pohodě ale nesměla by se zneužívat ve jménu zlodějů, vrahů apod. jako se to dnes děla ve velkým.

Mno a k tvému poslednímu příspěvku o modleni se raději vyjadřovat nebudu, každopádně ale už bys měl přestat hulit, vypadá to s Tebou špatně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARAL 20:36:37 17. 03. 2011
default.png
Denvere jdi se léčit. Dneska už umí medicína poměrně zázraky. Tvoje příspěvky tady akorát "zasírají" normální diskuze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 20:16:10 17. 03. 2011 blokovaný
default.png
STOKRÁT DENĚ SE MODLIM,ABY KONEČNĚ DOŠLO NA VŠECHNY POLICISTY A STRÁŽNÍKY MP,KTERÝ NĚKDY NĚKOMU UBLÍŽILI,I KDYBYCH MĚL ZEJTRA CH.ÍPNOUT,TAK JE TO TO JEDINÝ,CO VE SVÉM ŽIVOTĚ EŠTĚ CHCI!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:19:32 17. 03. 2011 blokovaný
default.png
ANDRAS [2011-03-17 17:10:37]: Andrasi,já se hodně zajímam o dějiny a v hodně věcech ti tentokrát dávam za pravdu,jen né v tom,že společnost poškozuje humanita.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:10:37 17. 03. 2011
Andras.jpg
hammer:
Nacismus a komunismus jsou dva naprosto odlišné ideové směry. Nacismus je koncepce státu s fašistickými prvky, včetně prvků rasové nadřazenosti. Ano, nacistická ideologie sice čerpá ze socialismu, ale rovněž z antibolševismu, antijudaismu, a především nacionalismu. Nacismus jako formu vlády svět již zažil, ovšem komunismus nikoliv. Komunismus jako takový je ideologie hlásající společné vlastnictví a rovnost mezi lidmi. Tedy zrušení třídních rozdílů. Čistá myšlenka komunismu jako takového je naprosto nenásilná. A pokud se budeme bavit o zlu, můžeme uvést, kolit obětí mají na svědomí země "imperialismu". Kolik obětí mají na svědomí světová náboženství, zejména potom křesťanství. Nejvražednější organizace všech dob je bezkonkurenčně katolická církev. A myslím, že XXII let po pádu "komunismu" zde máme k řešení daleko větší problémy našeho pravdoláskařského humanitního demokratismu, které společnost rozedřou daleko více, než ten tvůj obávaný a všemi neustále démonizovaný komunismus.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:09:47 17. 03. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-03-17 06:40:25]: Hammere,jsem levičák,takže z hlášky:"NEUMÍŠ SE O SEBE POSTARAT,TAK TŘEBA CHCÍPNI",je mi zle,ale režim před listopadem 1989 neobhajuju(i když měl své výhody),protože tu nebyla svoboda a VB a StB si tady dělali co chtěli.Bohužel ted tu svoboda také není a o to jak vypadá kontrola policie ti nemusím psát a k tomu tu umíraj lidi hlady.Jinak neřikam,že jsou u policie jen ultrapravičáci,ale levičáků se sociálním cítěním tam moc neni,i když je zajímavé,že třeba voličů ODS,TOP 09 atd. tam také moc není.Hodně policistů by chtělo vysoké platy,ale s lidma,který jsou na tom hůř než oni,nemaj často žádnej soucit,i když né všichni a dokážou pochopit lidi,který třeba kradou,aby uživili děti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:40:25 17. 03. 2011
default.png
Denvere, bylo by asi pořeba říct to tvoje heslo, že největší umění není zabíjet, ale nechat žít, všem těm lumpům v podsvětí, co klidně zabijí i dítě.
Jinak doporučuju ti, aby jsi svému dítěti vykládal, aby se policii vyhýbalo. Až se ti totiž jen někde ztratí a policie ho bude hledat (toto jsem zažil), jakmile uvidí poldy, tak se schvá a ty se posereš strachy. Jakmile to děcko někde jen zabloudí, můžeš si ho s takovou výchovou rovnou škrtnout ze seznamu a začít dělat směšný pohyby na nové. A nad jeho hrobem mu pak můžeš vysvětlovat, že jsou policajti strašné bezcitné nacistické svině.
Ještě jedna věc: Denverku, nacismus byl svinstvo, ale on se jen učil do komunismu a to ještě nedosáhnul ani zdaleka toho, co komunismus. Nerozvrátil společnost tak jako komunismus, neměl za následek takové oběti na životech jako komunismus, ten ti nevadí?
Kdyby byli policajti tak bezcitní, tak by se jich asi náckové báli, nemyslíš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 22:30:15 16. 03. 2011
default.png
JAMESCLC [2011-03-16 21:25:44]:

Heled s nim to asi fakt nema smysl. Blb zustane blbem. Treba na to jednou prijde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio