Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dobrá zpráva

Todle je dobrá zpráva,která potěší všechny kvalitní vyšetřovatele,který zastávaj hodnoty lidskosti a podle toho ve své práci postupujou a né opačně,pro ostatní to určené neni a nemusej na to reagovat.Do tísně se může dostat každej a každej může udělat nějakou blbost a kor v ČR,kde hodně lidí díky státu nemá ani pro jídlo na děti. http://www.novinky.cz/krimi/227183-usmrtit-zlodeje-je-vrazda-ne-zabiti-rozhodl-nejvyssi-soud-a-zakazal-mirnit-tresty.html
DENVER :: Datum založení: 08. 03. 2011 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 22:01:03 15. 03. 2011 blokovaný
default.png
SEPULCHER [2011-03-14 13:38:11]: Jedna věc je sebeobrana a druhá věc je poprava.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 21:53:11 15. 03. 2011 blokovaný
default.png
SEPULCHER [2011-03-14 13:38:11]: Lidskej život má NAPROSTO NEPOROVNATELNOU HODNOTU S HODNOTOU MAJETKU!Řikam,stát se může ledacos,ale určitě bych nestřílel po člověku,kterej mi s majetkem utíká a neohrožuje mne přímo na životě.Já si furt řikam,kde udělal náš stát chybu,že práce u policie furt přitahuje lidi,pro který má větší hodnotu nějakej zk.rvenej majetek,než ŽIVOT ČLOVĚKA!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:10:59 14. 03. 2011
default.png
Samozřejmě, že i útěk s lupem je pokračování útoku na zájem chráněný zákony. Malinký problém je ovšem v tom, že se podle současných zákonů nedá poměřovat lidský život s majetkem. Jenže nikdo není povinnen útok na svůj majetek = zájmy chráněné zákonem - trpět.
Další problém je, že zákony tady sepisují lidé, kterým když někdo vybílí domek se škodou tři miliony, za měsíc jsou zase plně vybaveni. Když mě nebo někomu z vás s vašimi příjmy šlohne někdo z bytu věci za třicet tisíc, dva roky to budete dávat dohromady.
Prostě i zloděj sprostý musí počítat s tím, že může při své pracovní činnosti utrpět pracovní úraz. Bát se úrazu a následků svého počínání musí on a ne ten, co je mu ubližováno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 13:38:11 14. 03. 2011
default.png
Stejně je to rozhodnutí nesmyslný, protože pokud pachatel utíká z místa i s lupem, tak jeho útok ještě pořád trvá. Bylo by potřeba, aby naše zákony začaly konečně chránit někoho jinýho, než drbany. To stejný máte třeba na poště. Podle mě by bylo ideální, aby měla pošťačka pod pultíkem malý výmetný systém, který by na drbana, tkerý by na ní vytáhl pistoli, vystřelil nějakej větší brokovej náboj. Jinak ho my budeme hledat, shánět důkazy, strávíme nad tím spoustu času a soud mu pak dá podmínku...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:55:17 10. 03. 2011
default.png
FAMILIE [2011-03-09 20:14:49]: Jak píšeš o tom, jak se v noci probudíš a uvidíš nějakého hajzla u sebe doma, tak ti mohu z vlastní zkušenosti říct toto: jednoho podzimního nedělního rána, když jsme měl jít na denní do služby, v pět ráno konkrétně, slyším ženu, jak praví: "tady někdo je!"
Výcvik zabral, vylítl jsem ze své madračky na zemi, hledám pravou ruku, tu nemám, chňap tonfu levou, rozběh a prásk do zdi!!!! Maník tradá dveřmi ven, já v pyžamu bosky s kusem barvy i s omítkou na držce jako nějaký úchyl s tonfou v ruce za ním.... prdlačky, v další ulici vlezl za zídku, já jsem musel zpátky, protože mi mrzly kopyta jako bejk, až teď se mě krev vlila do pravé slehlé ruky a začal jsem ji cítit... Nech na hlavě, máš sice snahu ho umlátit, ale to rozespání ti v tom spolehlivě zabrání. A mít u sebe ještě kvér, tak je průšvih na světě. :D Ty jsi svým rozchrápáním tak v nevýhodě, že silně doporučuju jen defensivu co to jde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITTRS 21:09:36 09. 03. 2011
pittrs.jpg
teeeda pánové, člověk tu den není, a už zas se opíráte do našeho miláška denverka :) samozřejmě budu souhlasit s hammerem, jako vždy...je pravda, že ze super zpráv super televize se to jeví jako projev neúcty k slušným lidem..ale vzpomínám si na debatu automatické střelby na svém pozemku. Supr, ale zkuste obšťastňovat sousedovu sedmnáctiletou dcerku, pak se nechte pozvat od souseda na grilovačku a ...jste ve zprávách jako spravedlivě potrestanej hajzl, co vlez sousedovi na pozemek :)) všechno chce rozum a brzdu, hajzlům patří potrestat, ale fakt to chce mantinel

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAMILIE 20:14:49 09. 03. 2011
default.png
Pánové - asi 2 měsíce jsem sem nepřispíval, ale dnes jsem se neubránil.

1) Jak píše hammer - pokud chytnu nějakého zlodějíčka jak mě krade brambory, sundává poklice z vozidla, tak ho rozhodně nemohu popravit, pouze ho jako občan či jako policista "výzvou" ustanovený do služby vyzvu k zalehnutí a přivolám sloužící policisty ... další je dle chování pachatale.

2) Na druhou stranu, pokud se v noci probudím a uvidím, že mě po domě chodí nějakej "vetřelec", já rozsvítím a on se otočí proti mě, smahnu ho klidně do palice a nebudu se rozmýšlet a čekat jestli to udělá on a mrtvola budu já!!! ... to jak si to zdůvodním je další věc - nejdůležitější na tom bude to, že ho smahnu zpředu :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:50:37 09. 03. 2011
default.png
POLDICEK [2011-03-08 17:31:06]: To slovo zveličil je zcela mimo, dal jsem příklady.
Ten kovošrot, jak tady vzpomínáš, byla vloupačka, ale to je pořád jen krádež. Jen se tam už nehledí na způsobenou škodu. Bylo by asi dobré, kdyby jsi si přečetl trestní řád a to sekci o zadržení pašíka, což může učinit každý člověk a přivolat policii. Teď se musíme začít bavit o formě jak zadržet pašíka, protože pašík nebude určitě chtít být zadržený a musí být proti němu užito násilí. Čím více se pašík smýká, tím větší násilí použiju a nemá to nic společného s tím, že ani nestačil třeba ještě nic šlohnout. Já už svým jednáním neřeším nějakou jeho krádež, ale hájím zákon = zadržuju pachatele. A pachatel proti mě chce užít násilí, když ho doběhnu a chytím. Chce? No jistě že ano, jen pár z nich se podělá a zůstane nečinných. A tam začíná nutná obrana.
Jak ale chceš tohle namontovat na jednání, když majitel vyběhne s brokárnou ze šrotiště na silnici a pašík ujíždí a flák to do auta?
Věříte mu, že ho tolikrát vykradli? Jistě, všichni mu to věříme, není proč mu nevěřit.
Ptejme se ale dál? Co tam dělají policajti? Vědí vůbec o tom jak mu tam někdo pořád leze?
Pokud ano, co jim brání trávit šichtu poblíž toho objektu a na tutáč tam někoho chytit?
Pokud ne, co dělá pan územář?
Co dělá městská, pokud ji tam mají?
Odpověď se naskýtá sama: pokud slušný člověk takto jedná, jedná tak ze zoufalství. Na jeho zoufalství se nějak podílí i policie, sice je dneska na odpis, ale to je jedno.
Víme všichni, kdo píše služby a jak je píše. Kdo vyvodí důsledky proti veliteli toho oddělení, které to má na starost? Pokud to neví, buď mu to neřekl územář nebo to neví ani ten. Asi všichni tušíme, že to oba dobře vědí, ale ten územář místo policejní práce dělá v noci čárečky na silnici, jeden drban hlídá jestli tam stojí a další kradou v těch surovinách. Opravdu neznám větší mez spolupráce s drbany aniž je to trestné, než svinskou práci managementu Policie ČR.
Ten maník, co sejmul v zoufalství škodnou, je oběť a jsem zvědavý, jestli mu Venca dá milost. Zajímavé je, že takových lidí se Denver nezastane. Chudáka, co denně vstává v šest a je tam do večera, má z toho pár šlupek a ještě mu to jedni a ti samí pořád kradou.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 20:02:53 08. 03. 2011
mythos.jpg
Tady jde všechno úplně do sraček.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 17:31:06 08. 03. 2011
default.png
HAMMER [2011-03-08 17:14:48]:

No ja myslim, ze si to trosku zvelicil. Vsichni vime, jaky pripady jsme mysleli. Nikdo tu nemluvil o zadnych bramborak na poli a podobnejch chujovinach, mluvilo se o vloupani do bytu apod. Napr. ten pripad jak 5 cikanu vlezlo do kovosrotu, hlidac je chtel vyplasit, oni se nelekli chteli po nem jit, a tak myslim jednoho krohnoul, hrozilo mu tusim 15 let. Podle me by mel jeste dostat vyznamenani. Kazdej druhej clovek by se radsi nekde zamknul a nevylezl by. Urcite neni zlodejina jako zlodejina. Kdyz nejakej fetak ukradne v krame sampon, urcite bych ho nezastresil, jen serezal :o)naproti tomu kdyz ti nekdo v noci vleze do bytu a bude tam jen tvoje manzelka, pasik ti vykrade byt a jeste napadne tvoji manzelku, ktera se jde podivt co se deje, takovej zaslouzi roztrilet na sracku a je mi uplne jedno jaky pohnutky ho k tomu vedly.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio