Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dobrá zpráva

Todle je dobrá zpráva,která potěší všechny kvalitní vyšetřovatele,který zastávaj hodnoty lidskosti a podle toho ve své práci postupujou a né opačně,pro ostatní to určené neni a nemusej na to reagovat.Do tísně se může dostat každej a každej může udělat nějakou blbost a kor v ČR,kde hodně lidí díky státu nemá ani pro jídlo na děti. http://www.novinky.cz/krimi/227183-usmrtit-zlodeje-je-vrazda-ne-zabiti-rozhodl-nejvyssi-soud-a-zakazal-mirnit-tresty.html
DENVER :: Datum založení: 08. 03. 2011 :: celkem 92 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 00:14:56 21. 03. 2011
Andras.jpg
hammer:
Udělal bych to úplně stejně. Naprosto zbytečné dlouhé debaty. Na místě evidentně byla důvodná obava, že bude v protiprávním jednání pokračovat a mařit řádné objasnění věci. Vyzvat, opakovaně vyzvat s výstrahou, a šup lup, mám ho v autě. 5 Minut maximálně a je po všem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 22:18:55 20. 03. 2011
default.png
JAMESCLC [2011-03-20 10:59:35]: Jo, k tomuhle mě staří kusové učili jedno: čím dél trvá zákrok a čím víc toho zbytečně nažvaním, tím víc budu mít možností vysvětlovat inspekci co jsem tím a oním myslel, co jsem tím nemyslel, proč jsem to myslel, proč jsem to nemyslel... Prostě přijdu, pozdravím, úsměv od ucha k uchu, to a to bude tak a tak nebo to a to, švác švác, odtah, konec. Pokud možno nepoužívat odvedení za spodní ret a podobné pro veřejnost brutální metody, jen mu nenápadně zkroutit prstíky a objetím kolem ramen druhou rukou ho přátelsky doprovodit kam potřebuju.
Vždycky když jsem to porušil, byly problémy. Tak jsem si řekl, že budu věcný a stručný a ono problémy nebyly. Mladým se toto už vysvětlovalo blbě, spousta z nich tomu nechtěla rozumět ku vlastní škodě. Oni si mysleli, že násilí je fašismus.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 10:59:35 20. 03. 2011
default.png
HAMMER [2011-03-20 08:39:31]:

JJ v tom též souhlasím a je to špatně, akorát to policii neustále hází klacky pod nohy. Juknul ses na to video? Co tomu říkáš jako bývali VéBák a policista?:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:39:31 20. 03. 2011
default.png
To Jamesclc: Já s tebou ale souhlasím, akorát ta policie tu politiku totiž dosud dělat nepřestala, čárečky nejsou totiž nic jiného než politika.
To Denver: já si jen nepamatuju, že by tehdy inspekce nějaká byla, opakuji nepamatuji si to. Nikdy jsem totiž s ní nedošel do styku. Ani jsem o ní nevěděl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:00:41 19. 03. 2011
default.png
HAMMER [2011-03-19 13:10:13]:

Měl jsem namysli závažnější věci, ale to už nechme spát. Tím vším co jsem psal, jsem chtěl říci že VB měla prostředky k tomu aby se lidi nemuseli večer jít v klidu a bez obav projít po ulici, dnes se lidi bojí i přes den. Dřív bylo rozhodně špatně že se do všeho cpala politika, o tom žádná. Je to největší svinstvo co existuje. Ale jak to vypadá dnes? Policie je paralizovaná, trestná činnost vesele kvete, jak mile policie někde zasahuje přiběhne "chytrák" a začne se diskutovat podle jakého zákona si policisté dovolují tohle a tamhle to. Když zaparkují služební vůz na zákazu zastavení už se to fotí a posílá na inspekci, která samozřejmě ihned koná. A to nedej bože aby policisté někomu tomfou vysvětlili že přepadat, okrádat a vraždit se nemá. To přiběhne "10 Denverů s porušováním lidských práv" s hesly policejní mlátičky se vyžívají v mlácení ubohých a slabých lidech, bezcitní policisté tomfou zmlátili slabého a vyčerpaného narkomana který jen přepadl starou babičku aby měl na svojí dávku.

Podívej se např. na tohle...

http://www.youtube.com/watch?v=S6ggSltxo4I&feature=related

cca půl hodiny se jedním člověkem zabývá 5-6 strážníků. Je to v podstatě diskuze jestli dotyčný pán bude tak laskav a bude poslouchat. Náhodný kolemjdoucí si vezme kameru a vesele si celý zákrok natáčí a samozřejmě čeká na jakkouliv chybu aby to hnedka mohl nahlásit na inspekci. A jak dlouho to zřejmě pokračovalo na policii že?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:45:47 19. 03. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-03-19 13:10:13]: Mam pocit,že občané věřili tomu,že IMV ČSSR funguje NEZÁVISLE a má snahu ZABRÁNIT POLICEJNÍMU NÁSILÍ,asi tak jako tomu,že Ceausescová píše učebnice chemie :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:31:03 19. 03. 2011 blokovaný
default.png
HAMMER [2011-03-19 13:10:13]: Hammere,chceš snad naznačit,že tady fungovala špatně inpekce MV ČSSR a příslušníky KRYLA? :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:10:13 19. 03. 2011
default.png
JAMESCLC [2011-03-19 11:33:11]: Aha, já jsem ale prablb. Nemáš úpa pravdu v tom, že píšeš, že jim všecko neprošlo. Hochu, tehdy procházelo ale lautr všecko, na nějaké stížnosti i napůl modrého a napůl hnědého chlapa nikdo nebral vůbec zřetel. Mimořádná událost byl totiž toální průser řešený, jak jistě asi víš, na profesní ale hlavně na politické rovině a ta druhá rovina, to byla hotová poprava! Vedoucí tě zakryl i když jsi skákal po jedné noze s holou prdelí ožralý po ulici... :D Co zákon neřešil, se dělalo prostě podle úplně nevhodných paragrafů.... Strana dala na okrese příkaz a jelo se. Tam zákonná korektnost postupu nikdy nikomu moc neříkala.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 11:33:11 19. 03. 2011
default.png
HAMMER [2011-03-18 22:01:13]:

V čem nemám úpa pravdu? Sám píšeš že vloupání bylo raritou ze kterého si ustřiknul i okresní ředitel. Já dodám že vražd bylo za celý rok tolik jako je dnes za měsíc. Když drban v republice vytáhnul kvér tak byla celá VB a další složky na nohou dokavat drbana nedostala. Dovolil si snad někdo řict přislušníkovi VB - jdi do pr... apod. ? Samozřejmě že ne, protože by dostal lekci slušného chování a flastr. Po václaváku se mohl člověk v klidu projít i v noci, bez strachu že ho někdo zabije. Dneska se člověk bojí i přes den, zkrátka VB měla prostředky jak dělat v ulicích pořádek a je mi jedno podle jakého zákona konala ač byl třeba špatně napsaný. Nic není dokonale a všechno se buduje a ladí roky a roky, ono taky je důležité říct že plno druhů trestné činnosti vůbec nebylo. Bylo by fajn aby dnes mohli policisté činit podobně, skutečně pomáhat a chránit, nikoliv mít svázané ruce, bát se zakročit aby se sami nedostali do problémů, šikanování vedením, uraženi ministrem vnitra, apod.

Takže by mě zajímalo kde soudruzi z NDR udělali chybu?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 22:01:13 18. 03. 2011
default.png
JAMESCLC [2011-03-18 15:01:03]: No, nemáš tak úpa pravdu. VB neměla ani zdaleka takové pravomoce jako dneska policie, přestupkový zákon 60/61 Sb. byl zmetek jako bejk, v trestním toho taky moc nebylo, všecko se dělalo vždycky nějak na něco, shora došel příkaz toto odstíhat a tak se taky stalo. Všichni to udělali a všechno prošlo.
Nesmíme ale zapomínat, že třeba krádež vloupáním, to byla rarita!!!! Hoši, na to se, nekecám, dojel podívat okresní ředitel s komplet náměstkama - snad patnáct lidí! Na tom dělalo víc lidí než dneska na mordu! Tam neměl drban šanci ani náhodou. Tam byl na všecko čas a český četník nebyl nikdy blbý - pokud ho měl kdo řemeslu učit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio