Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Policejní prezident představil svůj nejužší tým
Petr Lessy představuje svůj tým
Foto: P-CZ

Na dnešní tiskové konferenci (VIDEO NA KONCI ČLÁNKU) představil Petr Lessy kompletně obměněné vedení policejního prezidia. Náměstkem pro SKPV se stává Martin Červíček, náměstkem pro vnější službu Vladislav Husák, náměstkem pro ekonomiku Slavomír Bell a náměstkem pro personalistiku a podporu výkonu služby Pavel Osvald.

Autor: redakce
Publikováno: 30. 03. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:54:16 01. 04. 2011
default.png
KOLDA45 [2011-04-01 15:39:49]: Tak to by jsi napřed musel ukázat, že jsi schopný všeho, namočit si ruce, být vydíratelný. Pak by jsi mohl mít ten plat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOLDA45 15:39:49 01. 04. 2011
default.png
To byl jeden velkej vtip nic víc herecký výkon, ale za jejich honorář bych takto hrál taky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JONESIX 17:58:19 31. 03. 2011
default.png
To jsem zvědav, jak chtěj udržet know how, když každý zkušený policista vidí jak to jde do háje. Po snížení peněz od nového roku jsem na tom jako před čtyřmi lety a s tím, že pokud nám tento rok sníží v Praze rizikáč o 1.500 - 2.000 jak jsem zaslechl, tak budu na tom stejně jako před šesti lety u PČR a budu na SKPV po deseti letech dělat za 17.000. Tak to si mě určitě udrží slibama :-)))))). Protože za tuhle částku v Praze s rodinou a po zaplacení bydlení a půjčky, mě bude muset dotovat manželka :-))))), ale nevím z čeho

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:50:52 31. 03. 2011
default.png
CATANI [2011-03-31 09:15:14]: Takoví jako ty mě už serou! :D Chlap co mu to pálí, něco umí, je komunikativní a on a jemu podobní blblouni blbounští furt sedí u té nejdebilnější státní firmy se stále se snižujícím platem a furt jim nezapaluje, že mají vzít roha. Kurňa, Catani, ty chobotnice jedna, na co ještě čekáš? Jsi snad Vačice, které studené topení někdo pod prdelí rozžhaví do červena a ona tam uhoří čekáním na lepší kamna? :D Proč ztrácíš nervy, energii a čas u takové ludra firmy? Čím dřív začneš jinde, tím rychleji budeš mít za sebou ty zbytečné nervy. Jak to ještě děláš, že nepřenášíš domů na blízké svoji oprávněnou frustraci nebo už to nedokážeš zvládat ani před nimi doma?
Policie není konec světa, ani jeho pupek, všichni kolegové co odešli říkají do jednoho jedno: hrozná úleva, svoboda, pohoda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 09:15:14 31. 03. 2011
default.png
Zcela upřímně když slyším a poslouchám úvahy o dalším snižování platu asi už čtvrtém v průběhu posledního roku, teď znovu prostřednictvím opakovaného snižování rizikového příplatku, tak začínám být pěkně .....

Kdy skončí doba kdy nějací Johnové budou moci od rána do večera lidem lhát a dělat si z nich prdel?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 08:49:02 31. 03. 2011
martoo.jpg
Tak jsem na tenhle mančaft zvědav. Když si člověk přečetl ty jejich teze, jenž chtějí z "olympu" aplikovat, musí se jen hořce pousmát stejně, jak se pokaždé děje při poradě, kde se nějaký vedoucí tajtrdlik objeví.

Každý se tváří, že nás všechny porodil, mává tabulkama, hlásá velkohubá gesta o blízké budoucnosti. Pak se nic neděje.

Stejně to bude vypadat tak, že tyhle "čtyři králové" se tam budou motat, nahrabaj si a až bude nový ministr vnitra, vymění je za jiné. Pro řadového bude jediná změna to, že v dokumentech esiaře budou podepisováni tihle ti, jinak se pojede v zaběhlých kolejích.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:35:18 31. 03. 2011
default.png
Já se tady řežu smíchem nad stále stejnými kecy českých policejních jelit - pardon elit managerů. Sláva Zvonek mě rozesmál nejvíc.
Prej komunikace uvnitř policie všemi směry! Ten člověk snad o zásadách managementu neví ale vůbec nic. Při cca pěti nebo kolika řídících stupních se nedá komunikovat, komunikace přes tolik stupňů nikam a nikdy nedojde. Leda že by tento vidamtor objevil něco nového! To je už sto roků vyzkoušené a nedá se tu nic nového objevit. Doprdele, přečti si aspoň Baťu, mantinelu!
Navíc kdo mu bude komunikovat, když se vedení s řadovými navzájem nenávidí nebo v lepším případě nerespektují?
Nebo tady, ten další bod: prej zabránit korupci!!!! Slávo, ty jsi prostě stydký debil! Jak chceš zabránit korupci u mladých kluků s nulovou šancí na nějakou ještě k tomu mizernou rentu a platem horším zedníka? Ty jsi chtěl napsat, že před korupcí je nutno poctivě a trpělivě zavírat obě oči, nozdry i zadnici. Pokud tomu nevěříš, dej si tu čtrnáctku čistá ruka a jdi na ulici. Bože to je vůl!!!!
To jsou kecy jako když chtěl bolševik poroučet větru a dešti.
Jak chce důsledně vymáhat kariérní postup, když má v policii jeden propletenec kamarádíčků, rodinkářů a dalších svinstev?
To Jack Ripper: ten tvůj "ryzikový" příplatek k vysvětlení je sice hezká věc, ale k tomu by musel ještě vysvětlit, jaktože si jen například rozdávají na krajích desetitisíce odměn, když se řadovým berou platy.
Husák bude komunikovat dovnitř policie - rozesílat obálky s výpověďmi. To tak leda. Nikdo se s ním nebude bavit.
Všimněte si, že nikdo z nich nemá mezi svýma prioritama ani náznak zlepšení finanční situace řadových, ani náznak zjednodušení nadbytečné řídící struktury co se týče rušení přebytečných článků řízení...
Já to vidím furt stejně: na odchod byla dobrá doba kdysi, dneska je na odchod doba špatná, ale tu potápějící se loď buď ti topiči a další ze spodních pater opustí, nebo budou na žebříku na špičkách nadechovat zbylý vzduch pod stropem ještě pěkných pár let než jim to dojde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JACK-RIPPER 20:30:24 30. 03. 2011
default.png
Ehmm náměstek pro vnější službu pan Husák chce komunikovat dovnitř policie. Například vysvětlovat policistům, proč se mění zvláštní ryzikový příplatek,(decentní způsob jak říci, že se krátí o tisíce korun). Co nevím je, jestli to mělo znamenat vysvětlit proč se to stalo, nebo proč se to ještě stávat bude.
Vysvětlení je jednoduché. Náš pan ministr je trouba a není schopen ukočírovat ani svoji sklenku vína, natož pak policejní sbor a sehnat finance. Někdo to musí vysvětlit tak, aby to nebylo příliš okaté a nakrmit novináře blafáním. Pokud to novináři nesežerou i s navijákem, národ by se mohl dozvědět, že pan ministr je bambula. Pak to může hodit zase na policajty, tentokrát ovšem na nejvyšší a obětovat je jako špatné manažery. Je to sice Vendelín ten náš pan ministr, ale ví, jak se na lopatu sedá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 18:21:56 30. 03. 2011
default.png
Už se těším na ten splněný bod stabilizace (zabránění vlny odchodů)a komunikace s podřízenými (obyčejnými policisty)!!!
Stabilizace snížením rizikáče?:-))) to obyčejným policistům určitě rozumně vysvětlí, my zasalutujeme a poděkume:-(((
To jsou zase kecy - smloužím 6 rokem a ono to jde rychleji do kopru než od 9 k 5!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio