Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Průšvih - ÚS zrušil část zákona o elektr. komunikacích

V podstatě nevím, co k tomu napsat... Že jsou mezi poslanci gauneři víme všichni, ale že jim k tomu ještě notuje Ústavní soud, to je už je i na mě moc :-( Myslím, že toto je námět na článek, nikoliv jen na téma v diskusi. Pane ministře a Vy nic? Berou nám nástroje, díky kterým hledáme ztracené lidi, objasňujeme vraždy a lidem vracíme jejich odcizené mobilní telefony... Více najdete zde: http://www.concourt.cz/clanek/5068 To není průšvih, ale průůůser...
X-SAT :: Datum založení: 31. 03. 2011 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:52:35 01. 04. 2011
default.png
Pánové, jestli někteří pořád nechcete chápat, že tohle není náhoda, ale cílená likvidace možností státu postihovat velelumpárny, co se tady dějí, nezbude vám, než se jako mladí vrabečci divit, jak je toto možné. Já jsem na svoji tezi, že tato společnost o nějakou výkonnou a efektivní policii naprosto nemá zájem, nepřišel ani sám ani ze dne na den. Náhoda je jednou dvakrát, může i třikrát. Ale ne soustavně.
Proč se X-SAT a další vůbec rozčilujete, dejte si poradit od starších: tohle se děje soustavně už pěkně dlouho a je vaše smůla, že u policie jste zelenáči a nechápete to. Na vaši snahu vám ti, co rozhodují a tvoří zákony, kašlou. Oni si hledí jen toho, aby měli na svoje kšefty, tunely a podobně, klid. Máte někdo jinší názor? Pakliže ano, tak ho něčím podložte.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JONESIX 16:48:27 01. 04. 2011
default.png
Vážení kolegové, já Vám nevím, když jsem to slyšel poprvé, tak jsem si říkal, že je to apríl, ale to by nesměl být březen. Nechápu, kde rádoby soudci z ÚS vzali, že výpisy nikdy nic nepomohli v podstatě objasnit. Za naše oddělení násilí, Vám můžu říci, že se nám díky tomu podařilo objasnit kolem 60 ti procent případů ať už vydírání, nebezpečného vyhrožování, tak nově zřízeného přečinu stalkingu. Kdy mimochodem 99 procent objasňování problematiky stalkingu, je právě na výpisech do minulosti, kde je mimochodem potřeba prokázat, že se toho pachatel dopouští dlouhodobě a jak jinak se to dá zpětně prokázat? Jen za pomocí tohoto nástroje. V tomto případě se tedy zasazuji o zrušení tohoto §, neboť tím právě pozbývá smysl se jej pokusit objasnit bez možnosti sehnat nejdůležitější důkaz. Díky právě výpisům pohybu a komunikace se nám často daří posbírat celou skupinu vyděračů a ne jen jednoho zoufalce, který přijde na místo. Dokonce nechápu, kde berou rádobysoudci informace, že statistika nepotvrdila, že výpisy pomohli cokoliv objasnit. Dělám tuhle práci deset let, ale nikdy po mě do statistiky nikdo nechtěl zapsat, že to pomohli objasnit výpisy :-). To se totiž nikde statisticky nikam nezapisuje. Je vidět, že rádobysoudci jsou již dlouho mimo realitu a vývoj kriminality. Kupříkladu díky výpisům na pohyb, se pachatelům loupeží dá prokázat i více loupeží najednou. To, že advokáti kvitují rozhodnutí, je pochopitelné, sami vědí, že jsou výpisy kolikrát jediný důkaz proti jejich klientovi, který ho usvědčí a argument, že si policie může sehnat důkaz jiným způsobem? No tak to může, ale stojí to daleko daleko více peněz a lidí než výpisy. A, že výpisy ulehčují policistům v práci při objasňování? Sakra tak to je snad dobře ne, vždyť zájem společnosti, má být právě v tom, že se podaří pachatele chytit co nejrychleji a za co nejméně peněz ne? Nebo tak rozhodli proto, protože chtějí ulevit soudům od souzení a aby se právě většina zájmových kauz odložila pro nedostatek důkazů.
Omlouvám se, že jsem se takhle rozepsal, ale nevím co mám pak poškozeným říci, když jim sdělím, že jediný možný důkaz, kterým by se podařilo zjistit pachatele soud zrušil, jen kvůli tomu,že bych si tím mohl ušetřit práci

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu 007 14:23:40 01. 04. 2011
default.png
To co se včera stalo je strašné a jde opět o útok státních orgánů, resp. ústavního soudu na pravomoce policie. Zásadním způsobem a to vím o čem mluvím, byla snížena schopnost policie odhalovat a vyšetřovat trestnou činnost a to včetně té nejzávažnější, např. vražd. Samozřejmě, že opět za tímto dalším ochromením policie stojí zločinecká organizace ODSS v čele s poslancem Bendou. Opět se jim jako vždy podařilo zaútočit na smysly ovčanů a to legendami o sledování, šmírování, nadužívání apod. Nebo tady někdo věří tomu že ODS chtěla hájit práva slušných občanů na soukromí???? Celé usnesení je snůžka právním blábolů o ochraně občanských práv na informační sebeurčení a taktéž se tam hovoří o tom, že si policie ulehčovala práci a stejně podle § 88a tř nic nezjistila atd. Pravda je ovšem taková, že Odeeska dala policii po prstech, protože začala vyšetřovat ty jejich megazlodějny a tak policii vzala důležitý nástroj proti boji se zločinem, aby mohli zase spokojeně krást. Přirovnal bych to k tomu, jako by policii zakázali dělat ohledání místa činu či domovní prohlídky. Jsem tak naštvaný, že bych s tím nejraději sekl a šel od policie pryč, protože tady opravdu není žádný zájem vyšetřovat a odhalovat trestnou činnost. Všechny zákony jsou dělané jen pro zloděje a když se náhodou spletou a dají nám účinný nástroj jak se zločinem bojovat, tak nám ho za chvíli zase rychle vezmou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio