Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Transfery policstů začaly!

Úsporná opatření u policie, nedostatek financí, reorganizace a ZAČÍNAJÍ NÁM TRANSFERY POLICISTŮ!!! Jako první pohyb s tabulkami a policistů "na nich" začíná ÚO Hodonín, ÚO Břeclav a ÚO Zlín. Tedy nedobrovolný transfer policistů na jiné místo někde v republice. Policista z Jihomoravského kraje je rázem přesunut na volnou tabulku zpravidla do Prahy nebo Středočeského kraje. Výjimky tvoří místa v 3. platových třídách na Městském ředitelství v Brně. Nelehká situace pro policistu, kdy o jeho životě a osudu rozhoduje transfer jinam, na jiné místo na druhé straně republiky. Má s tímto někdo zkušenosti? Dá se proti tomuto bránit? Na koho se dá obrátit o pomoc?
KEM :: Datum založení: 04. 04. 2011 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PETRAAARON1 22:28:25 29. 04. 2011
default.png
Jak píšeš transfery začaly :((( a bohužel se týká i mě osobně. Co s tím? Vážne netuším jak se proti tomu dá bránit. Mám pocit, že jsme pro naše nadřízené pouze čísla-nic víc :( Celou dobu jsem byla optimistka a věřila, že to tak nakonec určitě nebude, že to tak nemůže být a kdyby přece jen nějaké transferní seznamy vznikly, tak je do konce roku 2012 času dost a vše může být jinak-ano, je to jinak, odchody z našeho ÚO se musí pro první polovinu "vybraných" lidí uskutečnit do 1. 7. 2011-nechápu a nepochopím PROČ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio