Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Transfery policstů začaly!

Úsporná opatření u policie, nedostatek financí, reorganizace a ZAČÍNAJÍ NÁM TRANSFERY POLICISTŮ!!! Jako první pohyb s tabulkami a policistů "na nich" začíná ÚO Hodonín, ÚO Břeclav a ÚO Zlín. Tedy nedobrovolný transfer policistů na jiné místo někde v republice. Policista z Jihomoravského kraje je rázem přesunut na volnou tabulku zpravidla do Prahy nebo Středočeského kraje. Výjimky tvoří místa v 3. platových třídách na Městském ředitelství v Brně. Nelehká situace pro policistu, kdy o jeho životě a osudu rozhoduje transfer jinam, na jiné místo na druhé straně republiky. Má s tímto někdo zkušenosti? Dá se proti tomuto bránit? Na koho se dá obrátit o pomoc?
KEM :: Datum založení: 04. 04. 2011 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 10:38:22 03. 05. 2011
default.png
K tomu transféru policistů. Tak to už poznali cajti z ciziny v záp. čechách. Dostali "umístěnku" do Práglu, v lepším případě do Kladna. Ber, nebo běž. Neboť ten pán z K.Varů(Sokolova) co má nyní papíry v čistírně za rychlou jízdu, prohlásil že nikoho z ciziny nechce( u toho pána co mu držel místo okresáka v SO, v době jeho presidentování, tak kategorický nebyl - aby mu ho náhodou neobsadil Kuržeja). Tak že náklady na dojíždění cca 300 Kč.denně a strava.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 10:25:56 03. 05. 2011
default.png
HAMMER [2011-05-02 16:32:01]: Stando, to kydání na bolševika v každém tvém příspěvku, má být úlitba tvému svědomí, že jsi nastupoval k SNB??!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:32:01 02. 05. 2011
default.png
ABRAXAS3 [2011-05-01 20:21:17]: Nejpřiposranější velení na okrese naprosto ze všeho má prej Hodonín. Přesné kopie naší servility k výbrkům z EU: něco přijde jako nějaké doporučení a my jsme papežštější než papež.
Karel-150: prosím tebe, ty bandu bolševických líných všeho schopných hovad (pouze pro sebe ovšem) ve velení policie nazýváš služebními fukncionáři? No fuj!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 NA STOPĚ :: 11:12:36 02. 05. 2011
Karel.150.jpg
Kdyby si služební fukcionáři nedávali takové obrovské odměny, nikdy by nemohla vzniknout loajalita k takto nelidským rozhodnutím, rovněž kdyby nedostávali takové obrovské odměny nehledě na svoje výkony, možná by pracovali pro Policii a ne pro politiku. Nebojím se to nazvat korupcí, protože opakem korupce je integrita a to je to, co je u Policie systematicky ničeno, služební funkcionáři pak nesou jednoznačnou odpovědnost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TIN 09:40:10 02. 05. 2011
default.png
Já Vás zdravím. Tady to je jedna z největších prasáren co jde dnes legálně udělat. Jinak se mrkněte podle krajů kde sloužíte jaké jsou konečné stavy. Nejvíce lidí v tzv. nadstavu ma moravskoslezsky kraj a jihomoravsky kraj. Ostatni jsou víceméně na svých stavech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANN 09:33:02 02. 05. 2011
default.png
Nazdar, MSK ÚO Opava se to údajně týká také, ale proslýchá se ÚO kolem Ostravy včetně, se to to týká více. Snad několik stovek lidí převis oproti plánu na rok 2012. Pro mě osobně i pro kolegy z 90 procent bude znamenat převelení do Prahy a okolí konec práce u PČR. A o to jim tu jde...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ABRAXAS3 20:21:17 01. 05. 2011
default.png
Na ÚO Hodonín je to docela síla. Osmnácti lidí se týká odchod k 1.7. letos a stejný počet to čeká k 1.7. 2012. Atmosféra na OOP Hodonín neskutečná. Každý se bojí o místo, proti sobě tak stojí několik znepřátelených frakcí. Mladí vs. starší, ti co chodí k vedoucímu a ti co ne, ti co spolu chodí na záchodky kouřit a ti co nechodí. Všichni ale v podstatě proti všem. Počítám že do druhé odchodové vlny se to jen tak nezmění. Nechápu jak se personální může lidem na které spolu s vedením vyvíjí nátlak může při konzultacích
dívat do očí. Když je v masovém měřítku, před cca čtyřmi lety nabírala k PČR, teď dle nových instukcí děla vše pro jejich odchod. Za náborou kampaň za rok 2007 byla oceněna jako nejlepší na kraji, ted bude oceněna počítám také. S vedoucím kašpárkem je jedna ruka. Ten ostatně jako známý svými románky ..., je na kraji přezdíván hrobník pro svoji schopnost řízení ÚO...
Zmíněné oddělení je hold také království samo o sobě...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 10:24:36 01. 05. 2011
Cody.jpg
No pro mě je dnešní kapitalismus extrém,tak sem pro odpověd zase extrémem=KSČM,mají rozumný program,a v ozbrojených složkách bylo dříve dobře,ted s nástupem kapitalismu do nich již dobře není.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 09:05:25 01. 05. 2011
default.png
CODY [2011-04-30 18:58:49]: Neblbni. Poslechni si Johna co říká o politice: všichni mají ruce až po lokty od sraček a všichni se bojí, že se na ně dojde a dělají všecko pro to, aby na ně nedošlo. To bylo v souvislosti s tím uchováváním dat z mobilů.
Tady nejde o to volit toho nebo onoho, ale zakroužkovat ty, co nedělají v politice bordel a nemají z toho vlastní prospěch. Jako v minulých volbách, jen teď už důsledněji.
Kapři si rybník sami nevypustí, volič má možnost je ale vylovit ven. To je podle mého názoru už jediná cesta.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 18:58:49 30. 04. 2011
Cody.jpg
Taky se divím že je dnes jěště někdo optimista-jen počítat s nejhorším je dnes cesta jak přežít,...boj o holý život,každý den,pohodička skončila,dobře již bylo,poslední at zhasne kapitalismus vpřed-spoustu policistů volilo ods,máte co jste chtěly :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio