Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zajímavý článek

Zajímavý článek: http://www.novinky.cz/domaci/232052-uvitani-pro-kubiceho-vnitru-chybi-700-milionu-a-dalsi-skrty-prijdou.html?ref=stalo-se
FESOF :: Datum založení: 02. 05. 2011 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:20:22 03. 05. 2011
default.png
Já nechápu, že vám pořád nedochází postupnost těch kroků. Jaké snižování platů? Ty jsou pod úrovní zedníka, teďka se už bude jenom propouštět. A samozřejmě že odměny těm nahoře zůstanou v řádech milionových částek na krajích i okresech pro darmožrouty. Kdysi F.R. Čech řekl: parazit nikdy nesežere svého hostitele, tenhle ale ano. Přeju uvážlivé rozhodování co dál. Tomu říkám jistota státního zaměstnání!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-CISAR 04:49:41 03. 05. 2011
default.png
Článek je zajímavý, ale bohužel není šokující. Byl bych rád, kdyby se platy v rezortu snížíli ještě letos a tentokrát pořádně, nejméně o 50%. Alespoň bychom to trápení nepodlužovali. Byla by to rána z milosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LARRYFLINT 01:30:11 03. 05. 2011
default.png
Ještě jedno snížení platu a táhnu pryč... Riskovat svoje nervy a zdraví za nějakejch 14 000 čistýho fakt nebudu !!! Nebo nevím, jak si to představujou, to že je někdo srdcař mu ledničku neneplní a hypotéku taky nezaplatí !!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 23:25:04 02. 05. 2011
Chip.jpg
A ono jim jde o něco jiného, než je pohřeb policie?:-) Vlastně spíše :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FESOF 20:11:58 02. 05. 2011
default.png
Kubiceho předchůdce v čele vnitra a šéf Věcí veřejných Radek John v této souvislosti loni zejména policisty a hasiče uklidňoval tím, že letošní rok bude sice bolestivý, ale že v následujících letech už se výrazné rozpočtové škrty vnitra na rozdíl od dalších resortů nedotknou.

Jenže v současné době se ukazuje, že situace bude přesně opačná: i v příštím roce si totiž ministerstvo vnitra bude muset velmi výrazně utáhnout opasek.

Že by vnitro dostalo jakoukoliv „rozpočtovou injekci“ totiž není vzhledem k chystaným reformním krokům vlády pravděpodobné, čeká se naopak spíše další restrikce, ať už v oblasti provozních výdajů, nebo prostředků na mzdy.

Zda hrozí další snižování platů policistů a ostatních příslušníků a zaměstnanců vnitra včera nechtěl mluvčí resortu předjímat s tím, že „k této otázce se v současné době nelze objektivně vyjádřit“.

A JÁ DODÁVÁM ŽE TO UŽ BY BYL DEFINITIVNÍ POHŘEB POLICIE V ČR

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio