HAMMER [
2011-07-05 16:05:29]: sorry, ale nesouhlasím. Nevidím jediný důvod, proč by v průměru každých 100m měla být jedna hospoda.
Nedávno jsem to u nás počítal. Máme tu jednu ulici, která se táhne přes celé město a je několik km dlouhá (asi 4km). Počítal jsem hospody, které více či méně k této ulici přiléhají či jsou plus mínus pár desítek metrů od ní. Vyšlo mi, že v průměru každých 100m na této ulici je hospoda. A většinu tvoří pajzly, herny, nonstopy.
Nevím proč by měl být problém, udělat zavírací hodinu, třeba v týdnu 22h. a o víkendu třeba 2h.
Police nezmůže všechno a proč neustále řešit rvačky, výtržnosti, opilce? Nehledě, že obsluha by měla odpovídat za lidi uvnitř a co dělají venku, na cestě domů je jim úplně jedno.
Takže v tomhle se s tebou shodnu možná v "musíš začít od příčin, ne jen zpracovávat následky". Podle mě je příčina otevřený bar, hospoda.