Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Povinností muže je chránit ženu.
ilustrační
Foto: internet

Toto téma není ani trochu mimo, přestože se tak může na první pohled jevit.  Budu mluvit o ženách. Ne o ženách u policie, ale o ženách jako stvořeních, která nás muže po staletí inspirují k odvážným skutkům. Muži dělají odvážná rozhodnutí ze dvou důvodů. Protože jsou o něčem přesvědčeni a kvůli bytostem které milují. Těmi milovanými bytostmi jsou bezpochyby i naše ženy a dívky

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 19. 06. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 21:32:25 22. 06. 2011
Lukas Heinz.jpg
To jamecic: For Denver
Já zase slyšel, že to byla Katka Biomasa a vyloženě si masochisticky vynucovala nářez. Prý to bylo v době, kdy tu podepisovali Obama a Medvěděv smlouvu Start a ti taky přijeli a každý jí prostřelil jedno koleno.

Já u toho byl, pač jsem o kousek dál organizoval masovou vraždu 20 tisíc narkomanů. Pak jsme je s kolegy rozemleli a prodali řetězci McDonald do hamburgrů, abychom je zostudili i po smrti, neboť McDonald je globální kapitalistický ničitel štíhlé linie a nejčastější příčina koronárních onemocnění.

Vzhledem k tomu, že Denvera nechávám sledovat vlastní ultraordodoxně ultratajnou ultrapravicovou organizací s názvem ORNSAPOL (Organizace Nelidsky Sadistických Poldů), poznal jsem Denvera, jak se plíží osvobodit Katku Biomasu a 20 tisíc narkomanů, že kterých jsem se chystal udělat karbanátky.

Požádal jsem tedy spřízněné ultrapravicové mimozemšťany, (mohli jste je vidět v seriálu Akta X nebo Pavučina snů, ano ti šedí) a ti denvera ozářili smrticími paprsky. Vzhledem k tomu, že je to fakt borec, tak to rozchodil, akorát mu to od té doby moc nepálí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 12:25:18 22. 06. 2011
default.png
Mno koukám že už jste to si pěkně vysvětlili, každopádně já ač to možná bude tedy lehké "nadržování" tak bych byl přeci jen k ženám řekněme "osobnější", rozhodně nemyslím nějaký ženský typu "Kateřina au au", dodnes se jí ještě směju a lituju Čermáka. Samozřejmě je to dost invidualní, znám chlapa, který má svaly jak Arnold ale duší je to takový něžný trouba:) Naopak zase ženu která vydá za 3 tvrdý chlapi:X Zkrátka tím chci říct, že myslím mluvíme o opravdové "ženě" v právém slova smyslu, kterou lze považovat za něžné stvoření:)

Jinak samozřejmě by měl být polda univerzální a profesionální...

PS:
Pro Denvera
No hele jak napsal Alpacino že dostala co si zasloužila taky jsem si hned myslel to co ty, že jí kluci od MP zkopali do krve, po příjezdu hlídky PČR se do ní obuškem pustili ještě jednou... Mno a aby to nebylo málo dorazila IMV s rUMLEM a hAVLEM a ty to tědka krejou... Pepku Denvere poplach!!! Saloní humanismus si Tě žádá!!! Musíš něco udělat!!! :))))
Ovšem Denvere co když to byla Šlégrová...:X

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 08:36:24 22. 06. 2011
default.png
LUKAS-HEINZ2 [2011-06-22 00:27:54]: Lukáši, kolegyně jsem též neměl na mysli.

Samozřejmě chápu tu podstatu článku, muži to mají chtě nechtě přirozené, se "chtít chovat" galantně k ženám. Je to dáno od přírody a neznamená to nic jiného než jakési dvoření.

Domnívám se, že jakýkoliv pokus o nějaký (jakýkoliv) "nadstandard" vůči ženám, je automaticky diskriminační vůči mužům. Proto je zde jednoduchá pomůcka. Chování, které je hraniční vždy porovnej s tím, jestli by ses takhle konkrétně zachoval i k muži (aniž by v tom byl jakýkoliv sexuální či jiný podtext). Pokud ano, je to v pořádku. Pokud bys řekl, že takto by ses k muži nikdy nezachoval, jednáš neprofesionálně.

Vím, že jsme byli nějak vychování. Úcta k ženám obecně, úcta k matkám, úcta ke starším atd., chápu tu rytířskost, jsem též člověk a občas to dělám taky .-)), ale teď a tady pouze filozofuji nad podstatou článku.

Polda by měl být univerzálně slušný a zdvořilý ke všem stejně (krom pašíků .-)) ) a nemusí řešit rozdíly mezi muži a ženami. To, že se najdou u nás frustrovaní kolegové (opačně i kolegyně), kteří jsou tak nějak na opačné pohlaví hnusní je bohužel smutná realita. Bohužel se najdou i tací, kteří myslí nejprve "pinďourem" a pak tím ostatním.

Mám takového kolegu a když jsem s ním kdy sloužil, byl to očistec. Ten byl schopen se pozvat na kafe do 5min i k jemu zcela neznámé ženě .-(((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 00:27:54 22. 06. 2011
Lukas Heinz.jpg
To Appalacio - Asi si mně trochu nepochopil

1.) V žádném případě tady nemluvím o ženách jako o kolegyních, což jsem avizoval už v perexu. Samozřejmě galantní a sexistických poznámek prosté jednání s kolegyní je to, co by asi mělo být pravidlem, ale často tomu tak bohužel není.

2.) Myslím, že u žen v roli pachatelek si vystačím pouze s nezbytně nutnou formální zdvořilostí v rámci etického kodexu.

3.) To že jsem k ženám jako klientkám, tedy ženám v roli oznamovatelky nebo poškozené, galantní a zdvořilý, neznaméná, že jim budu nadržovat při vyšetřování. To může udělat jen člověk, kteřý myslí pinďourem místo hlavou

4.) Upřimně, když vidím jak se dokážou někteří kolegové chovat k lidem a zvláště ženám, sám bych jim nejraději natankoval jednu mezi oči. Bohužel, žena většinou nemá dostatek fyzické síly, aby zvládla miřenou mezi oči, nějakému křupanovi v uniformě. Ale zcela upřimně znám lidi, kteří by to vážně potřebovali a ještě bych dotyčné vyseknul poklonu a podržel dveře.


Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:26:15 21. 06. 2011
default.png
Vrátím směr diskuze více k podstatě článku. Obecně se má polda chovat ke všem stejně. Dělat rozdíl jen proto, že někdo je žena a někdo muž, je naivní a ve finále kontraproduktivní.

Muži jsou občas parchanty, tak to platí i u žen. Každé pohlaví má svůj přístup, ale být rádoby gentleman jen proto, že jsem muž a podezřelá je žena je dost nebezpečné.

Ani u poškozeným nemá cenu dělat příliš rozdíly. Chápu obecně vyšší citlivost na špatné události u žen, takže jisté odchylky beru v potaz.

Trvám však na tom, že dělat rozdíly v chování na základě pohlaví tam, kde nemusí být je diskriminační a neprofesionální.

Jedinou vyjímkou snad může být to, že se polda ohlédne za pěknou babou .-)))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:14:02 21. 06. 2011
default.png
http://www.policie.cz/clanek/napadeni-mestskych-strazniku-v-trutnove.aspx

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 11:10:33 21. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-21 08:35:55]: Denvere, nejprve si zjisti informace, pak si vezmi prášek, pak jdi vystřízlivět, navštiv psychiatra, nech se detoxikovat a poté možná zjistíš, že policejní hantýrka a koneckonců policajti obecně nejsou čerti co žerou lidi!!!!

Napsal jsem, že kluci z MP to ustálí, myšleno, jako že nikdo je nezranil a celý zákrok byl na profesionální úrovni, vrátili se domů k rodinám. Dále jsem napsal, že dotyčná p**a byla patřičně odměněna, myšleno, že s ní byly zahájeny úkony v trestní řízení a dále ji bylo za přítomnosti advokáta sděleno obvinění. Dotyčné p**e se nic po fyzické stránce nestalo, dokonce se vymyslela psychické zhrocení, tak strávila pod dohledem, den v nemocnici.

Pokud ti připadá normální, aby někdo vzal nůž a snažil se ho vší silou bodnout do člověka jen proto, že ho dotyčný slušně upozorní na to, aby ztišil hudbu, tak už nevím jak tě pojmenovat a kam tě zařadit.. ty salonní humanisto. Na tebe se ho fakt hodí Pepek Gebls, povoláním salonní humanista.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:35:55 21. 06. 2011 blokovaný
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
APPALACIO [2011-06-20 18:57:05]: Je mi jasný,že vy a MP jste tam jedna ruka,zajímalo by mi,jaký v.l,kdy vymyslel to,že MP bude vyšetřovat PČR,i malé dítě musí napadnout,ŽE TODLE NEMŮŽE FUNGOVAT!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:26:46 21. 06. 2011 blokovaný
default.png
APPALACIO [2011-06-20 18:57:05]: To je fakt hrozná sranda ublíž holce,že jo?Appalacio,to se mají čím chlubit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:57:05 20. 06. 2011
default.png
JAMESCLC [2011-06-20 16:15:17]: jj kluci z MP to ustáli a dotyčná byla patřičně odměněna .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio