Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Povinností muže je chránit ženu.
ilustrační
Foto: internet

Toto téma není ani trochu mimo, přestože se tak může na první pohled jevit.  Budu mluvit o ženách. Ne o ženách u policie, ale o ženách jako stvořeních, která nás muže po staletí inspirují k odvážným skutkům. Muži dělají odvážná rozhodnutí ze dvou důvodů. Protože jsou o něčem přesvědčeni a kvůli bytostem které milují. Těmi milovanými bytostmi jsou bezpochyby i naše ženy a dívky

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 19. 06. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 00:08:51 20. 06. 2011
Lukas Heinz.jpg
Tak sem to nemyslel. Ale taky téma k zamyšlení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 22:30:58 19. 06. 2011
default.png
www.novinky.cz/domaci/236362-muz-se-pripoutal-pred-sidlem-odboru-chtel-blokovat-jejich-vedeni.html

Pokud si pustíte video v článku na novinkách, tak ta zasahující kolegyně je přesně ten typ, o kterém jsem se zmínil v mém příspěvku níže. Nůžky asi viděla jen kosmetické a jít do něčeho aniž ví, čeho se pachatel dopouští... Nejsem žádný mistr světa (několikrát jsem tu psal, že jsem "ivanovo dítě"), ale toto je opravdu fraška.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRT-K 19:25:11 19. 06. 2011
default.png
Sice jsem rytíř v bílém, ale ano, mám to podobně... pokud pominu ostatní nezištné důvody... jinak souhlas s jardou a jamesemclc...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 18:40:53 19. 06. 2011
default.png
Pěkné. Jen je možná trochu problém v tom, že si i někdy ve službě připadám hlavně jako ochránce nejedné mé kolegyně... Bohužel ale za nábor nevyzrálých 18ti letých chlapců a křehkých děvčátek dostávali personalisté odměny (např Tibor Gábor loni 70 000 Kč). Kéž by viděli ženskou emancipaci podobně rozumně samotné uchazečky o službu u PČR a pracovníci personálních oddělení. I když v obecné rovině s Lukášem souhlasím, po vybavení si některých kolegyň jdou na mě negativní emoce.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 17:38:19 19. 06. 2011
default.png
Lukáši díky za tento článek, naprosto s Tebou musím souhlasit a jsem hrdý na to, že policie ČR má takové chlapi:)

A musím říct, že mám podobné zkušenosti a samozřejmě ženy přináší i mnoho bolesti, ale to vše k životu patří a o to víc si člověk váží radosti a hezkých chvil. O to víc mě takhle myšlenka těší a doufám, že kdyby se někdy má kamarádka či žena dostala do úzkých tak právě takový policista jako ty by jí pomohl:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio