Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce týkající se bezpečnostní problematiky

Zdravím všechny. Udělal jsem si VOŠ TRIVIS v Praze, obor prevence kriminality, následně pak nástavbu na Bc., tudiž mám dobu učení za sebou a hledám si práci. 3 roky zpátky jsem si to podobně plánoval, avšak součást plánu bylo také to, že bych chtěl jít po škole k policii ČR, což se v této době, kdy v mnoha krajích neberou a naopak spíše propouštějí, docela zkomplikovalo. Bydlím nedaleko Olomouce, takže hledám práci v Olomouckém kraji. Píši proto, abych zjistil, jestli se náhodou někdo z Vás neocitl v podobné nebo dokonce stejné situaci a mohl by mi tak poradit či doporučit nějakou práci v oblasti bezpečnostní problematiky. Já osobně se snažím zjišťovat kde to jen jde, avšak člověk nikdy neví. Předem děkuji všem za příspěvky. Popřípadě můžete napsat i na t.cech@centrum.cz, byl bych moc rád.
TOMAS2 :: Datum založení: 04. 07. 2011 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio