Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Útok na úřední osobu

Jak je možné,že státní zástupci souhlasí s obvinením člověka z útoku na úřední osobu pouze na základě tvrzení policistů?Když si člověk stěžuje na strážníky,nebo policisty,tak je mu vysvětleno,že nemůže být strážník nebo policista obviněn bez důkazů(PŘITOM SE NENECHÁVAJÍ DĚLAT TŘEBA KVALITNÍ ZNALECKÉ POSUDKY),ŽE JEDNÁ O TVRZENÍ PROTI TVRZENÍ A KDYŽ JDE O OBVINĚNÍ ČLOVĚKA,TAK SE NEJEDNÁ O TVRZENÍ PROTI TVRZENÍ?????
DENVER :: Datum založení: 12. 07. 2011 :: celkem 20 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DENVER 13:57:38 12. 07. 2011 blokovaný
default.png
JOHN158 [2011-07-12 12:48:33]: Tadle "praxe" státních zástupců je všeobecně známá,i já jsem měl možnost se s tím setkat v osobně(i když se to netýkalo přímo mne).Proto to nepíšu tobě,ale pouze tady hodnotím státní zástupce a upozorňuju na obecný problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 13:37:33 12. 07. 2011
Andras.jpg
Proč zde nediskutuji s někým inteligentnějším, kdo mi bude odpovídat kontruktivněji, smysluplněji, a bude uvádět alespoň nějaké argumenty, nežli ty denvere.... Ahoj stěno, co ty si o tom myslíš.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 12:48:33 12. 07. 2011
john158.jpg
Milý Pepku salonní humanisto, vytáhni si hlavu z prdele a kopni do sebe tři žluté kuličky na posilněnou a jdi se KURVA zeptat na příslušné SZ. Na to nemáš odvahu co ty trotlíku ??
My poldové tobě ( malomyslenému debílkovi) budeme vysvětlovat proč SZ rozhodují tak jak rozhodují a co je k tomu vede.. ?? Furt píšeš že se děje imrvere furt nějaký bezpráví, a co ty konktrétně děláš pro zlepšení/ objasnění daného skutku ?? Mi připadáš jako ten vocas John Bok, hulvát, hulvát, argumenty žádné, křik, a křik, jako by to snad nebyl ani normálně mentálně vyvinutej jedinec.. A ty ho překonáváš..
Nebudu ti tady radit jak se provádí dokazování při vyšetřování útoku na UO, protože jsi línej se podívat do rozhodnutí správních soudů, které podobné věci už řešily a jsou na to stanoviska..Hňupe..
Jdi si zacvičit, at tě holky od Toma Vandase opět nezbijou..buzíku..

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 12:38:19 12. 07. 2011
default.png
Tak zajdi taky k soudu jak toto chodí. Policistu vyšetřuje IMV třeba rok na základě křivého obvinění osoby, která se dopustí třeba jen přestupku, který s ním musíš řešit a jemu se to nelíbí. Osoba si na Tebe vymyslí špínu a ty se můžeš bát o výplatu a místo, jelikož se opět věří v Naší republice více drbanům.
Ve finále se prokáže tvá nevina, ale stejně tě již IMV více hlídá, každý na Tebe blbě kouká a ke všemu to končí, že dotyčný co si vše vymyslí nedostane ani adekvátní trest.
Soudy to shazují jak na běžícím pásu, minimálně tady na Kladně. Takže pro policistu za ty OHROMNÉ peníze žádné zastání, prostě běžná praxe v ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 11:02:35 12. 07. 2011 blokovaný
default.png
DREXA [2011-07-12 10:38:08]: Kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem.

Jsem rád,že je u policie i člověk jako,který vysvětluje kolegům,že se musí lidem odpouštět,protože i "DRBANI" JSOU TVOJI BLIŽNÍ,ale to už odbočuju a nechci se s tebou na toto téma bavit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:50:38 12. 07. 2011 blokovaný
default.png
DREXA [2011-07-12 10:38:08]: U tebe oceňuju,že jsi věřící a řídíš se tím,že se má lidem odpouštět,jen mi nejde do hlavy,co bys dělal,kdybys měl použít zbraň?Jestli jsi opravdu věřící,tak chápu,že to u PČR nemáš jednoduché.

Jinak znova opakuju o co mi jde,jde o to,že TO CO JE TĚMI KDO VYŠETŘUJÍ POLICISTY BRÁNO JAKO TVRZENÍ PROTI TVRZENÍ,TAK NENI STÁTNÍMY STÁSTUPCI BRÁNO JAKO TVRZENÍ PROTI TVRZENÍ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DREXA 10:38:08 12. 07. 2011
Drexa.jpg
DENVER [2011-07-12 10:14:46]: Vážený denvere, tvůj popis je hodně obecný. Pokud by se např. jednalo o stejnou situaci, tedy "popere se" četník s civilem v rámci zákroku, pak z této jedné situace může být civil obviněn z útoku a četník je poškozeným...
Musel bys situaci detailněji popsat...
Jinak dle zásad trestního řízení (zejména bezprostřednosti a ústnosti) lze provádět důkazy jen před soudem (jsou samozřejmě výjimky) a vše, co se odehrálo na OOP nebo SKPV je sbírání důkazních prostředků, které mají jen malou, podpůrnou hodnotu...
A poslední věc... Mělo by to být tak, že policista by měl být pravdomluvný a proto by měl mluvit pravdu i v tomto ohledu. Proč by si vymýšlel útok na sebe pro nic za nic? Drbani si vymýšlí a lžou pořád...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:14:46 12. 07. 2011 blokovaný
default.png
APPALACIO [2011-07-12 09:54:56]: Ty jsi mi NEPOCHOPIL,člověku,který má nějaké zranění a stěžuje si na policisty,tak je často vysvětleno,že policista nemůže bejt obviněn,protože se jedná o TVRZENÍ PROTI TVRZENÍ A JE NEDOSTATEK DŮKAZŮ(ZNOVA ZDŮRAZŇUJU,ŽE PŘITOM NENI PROBLÉM UDĚLAT KVALITNÍ ZNALECKÉ POSUDKY).Když jde,ale o obvinění toho člověka z útoku na VČ,tak se jedná TAKÉ O TVRZENÍ PROTI TVRZENÍ(nepíšu o případech kde je záznam z kamer).Appalacio píšu ti to slušně a jde mi to,že díky tomuto stavu se stává,že nějaký policista,nebo strážník(NEŘIKAM VŠICHNI!!!!) někoho zbije a pak ještě "udělá" na útok a PROJDE MU TO A NAOPAK TEN ČLOVĚK JE POTRESTÁN ZA NĚCO,CO NEUDĚLAL.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:54:56 12. 07. 2011
default.png
DENVER [2011-07-12 08:19:17]: Je to možné proto, že tvrzení policistů je dle všech demokratických zásad brán jako důkaz vyšetřování, který je v drtivé většině podložen i dalšími důkazy. A vzhledem k tomu, že drtivá většina státních zástupců při výkonu svého povolání není zdrogována, není mentálně postižena a nejsou členy náboženských sekt a proto, že respektují zákon, tak zpravidla tyto důkazy přijmou a zahájí se vyšetřování takovéhoto podezření z TČ.

Naproti tomu Denvere, skutečně nelze v demokratické společnosti bez důkazů někoho obvinit a trestně stíhat i kdyby si to různá individua a šmejdi přáli sebevíc. Nejde prostě lidově řečeno z prdu udělat zlatou kuličku. Tohle, pokud vím, šlo vždy jen v pohádkách.

Dále bych rád požádal o vysvětlení, co je to ten kvalitní znalecký posudek a co by se tím mělo jako dokazovat?!

Každý občan znalých právních norem (a nutně to neznamená, že musí být svéprávný) ví, že sdělení obvinění nic neznamená. Je to pouze mezistupeň k soudnímu líčení, kde až soudce rozhoduje o vině či nevině.

Pokud existuje např. svědectví několika desítek osob o útoku na ÚO, nebo pokud je např. videozáznam, nebo pokud policista nedejbože utrpí zranění nebo škodu na majetku, tak v demokratické společnosti je normální útočníka trestně stíhat, i když si to např. on sám nebo jeho kámoši nepřejí. To už tak prostě bývá.

Denvere, tvé neustále rasistické urážky na adresu poldů mě začínají vadit čím dál tím víc. Měl by sis uvědomit, že pokud se člověk stane policistou, není méněcenný, nezakládá to právo nikomu na něho plivat jen pro jeho výkon povolání!!

Ty jsi v životě nic nedokázal, evidentně jsi nezažil bídu ani hlad. Urážíš skupinu lidí pouze na základě jejich povolání nestoudnými výkřiky. Podporuješ vrahy, násilníky, lupiče, zloděje, šmejdy a to vše na úkor slušných a bezúhonných občanů. Co si to vůbec dovoluješ takto o nás mluvit a psát??!!!

Jakým právem si ty tady vymiňuješ, kdo smí a nesmí psát na fórech? Překročil jsi hranici veškeré slušnosti a redakce zdejšího serveru by s tím konečně měla něco udělat a zakázat ti přístup.

Tady nejde už jen o uložení nějaké BANu. Měl bys dostat doživotní zákaz sem vstupovat a přispívat, neboť neustále napadáš a urážíš už jen svoji přítomností, zdejší skupinu diskutérů.

Tvá neznalost zákonů je do nebe volající. Styď se za své chování!! A Denvere, poslední věc. Ve svém sl. životě jsem zažil na svoji osobu už 4 útoky, které jsem dotáhl k soudu. Jeden šmejd byl jen 2-3vteřiny od toho, abych ho sundal bouchačkou. Jestli bych si měl příště možnost zvolit, klidně bych na takového šmejda s chutí vystřelil. U zbytku jsem ze srdce rád, že dostali co si zasloužili a někteří z nich si po letech určitě s divným pocitem v zátylku vzpomenou a řeknou si, už nikdy víc nesáhnu na poldu!!!!!!!! Tak to mám být a tak to bude!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 08:19:17 12. 07. 2011 blokovaný
default.png
Byl bych rád,kdyby na todle téma tady nereagovali lidi,kteří mne tady nenávidí.Nechci hádky a ani sprosté urážky,chci pomoct najít řešení tohodle problému se slušnýmy policisty,kteří dokážou vést debatu s člověkem,který neschvaluje tyto věci.

Děkuju za slušné odpovědi,pokud jsem chodí i nějaký státní zástupce,tak i od něj si rád poslechnu odpověd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio