Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Sluknov.. Varnsdorf a tak dal..

Tak co treba debatu otevrit timhle citatem: "Pokud policie okamžitě nezačne řešit skutečnou příčinu šluknovské krize místo pouhého potlačování následků, můžeme se dočkat ..." ktery pochazi z clanku: http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-pocit-nebezpeci-df6-/p_spolecnost.asp?c=A110911_234843_p_spolecnost_wag
HONZAD :: Datum založení: 13. 09. 2011 :: celkem 114 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 05:56:43 14. 09. 2011
default.png
V této debatě asi bude panovat absolutní shoda. Vnitřní pohled na to bude asi ten, že pokud se od základů zanedbává práce pořádkové, tohle je její vyústění.
Z jakého důvodu se práce takto zanedbává nevím.
Nevím z jakého důvodu na ten stav místní stanice dávno nereagovaly.
Ale vsadím se s kýmkoliv, že policejní management v té oblasti dostane svoje odměny v nijak neztenčené míře, protože všechny ukazatele ve svém hodnocení co do množstí i kvality splnil!
Já tomu věřím, protože vím, jak moc managementem pokřivená je práce policie. Škoda, že to asi nikde nebudeme moc zjistit doopravdy. Velmi rád bych se totiž mýlil a viděl, jak manageři jdou zpátky na chodníky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 01:06:07 14. 09. 2011
honzad..jpg
No Okamura v mnohm formuluje jen veci, ktere jsou vicemene jasne, jen je jaksi novinari z mainstreamu odmitaji reflektovat.
A, jak je vseobecne znamo, kdyz se o necem nepise v novinach (neni v televizi) tak proste neexistuje.
Kam to v severnich Cechach bude smerovat bylo, obavam se, jasne uz po Janovu. Jenze po Janovu se to vlastne vsechno zametlo pod koberec s tm, ze to bylo "extremisticke" a jen se cekalo, kdy zase lostlivec vypadne ze skrine.. a bum. je tady.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:56:15 14. 09. 2011
Andras.jpg
http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/208138.aspx

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:56:04 13. 09. 2011
honzad..jpg
No, zajimaly by me pocity zejmena panu policistu ze severoceskych PPJ, kterym situace v tech mistech/mestech asi neni nutne predstavovat..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio