Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Balistická vesta DIPLOMAT P - III.A nová cena 4.900Kč !!!!!

Včera jsem koupil vestu Diplomat P určenou pro pracovníky PČR, je to v odolnosti dle NIJ 0101.04 level III.A předložil jsem služebák a dostal jsem cenu 4.900Kč bez DPH za velikost L. Je to nová vesta sice strohá bez kapes na desky, ale záruka je 10 let na balistiku. Za tuto cenu je bez přepravní tašky, materiál bavlna a polyester, na vnitřní straně není síťovina, ale to mi nevadí. Takže konečně přišel někdo s něčím co je se zárukou a co je cenově dostupné.Kdyby měl někdo zájem o kontakt tak tady jsou web stránky, ale ještě tam ta vesta není vystavená, protože je zcela nová, tedy tak mi to řekly, ale co nevidět asi bude. Myslím že toto už je cena, která se dá akceptovat a pod čerňáky se vzít dá.Tedy zatím to opravdu prodávají je pro PČR, proto ten služebák. www.omega-defend.cz
LIBORS :: Datum založení: 25. 10. 2011 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PATRES22 22:53:00 06. 12. 2012
default.png
tak kamaradum dorazily vesty od omegy.
hrozna kvalita,
nedosite. museli doma dosivat kusy latky.
na stitkach neni datum vyroby
do kdy je zaruka

vyrobni cislo atd. nic.

jen kdo to vyrobil.material a velikost.

fakturu zadnou nedostaly taky. takze jak kdyby koupily vestu jen tak. bez zaruky bez papiru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BINKYS 15:39:51 03. 11. 2012
default.png
Pod vestu nosím termo triko od primaclimu, dobře odvádí pot od těla, ikdyž po 12 hodinách jsem stejnak propocenej. A diplomatka váží tuším nějakých 1,5 nebo 2 kg.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu REPKIN 18:06:58 22. 06. 2012
default.png
Chlapi co nosite pod vestu? kdyz si vezmu klasicke bavlnene tricko, tak je za deset minut mokre, musel jsem ji pak sundat, nedalo se v tom vydrzet. Kolik váží klasická podkošilovka od Hodonského (diplomat)? Ta má mi přijde až podezřele lehká oproti klasickým vestám, co se vozí v autě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATRES22 14:14:04 01. 02. 2012
default.png
to je dobry. muzes poslat zarucak nebo neco na tech 10let. a certifikat vesty. diky moc. firma nemuze prodat vestu s cenou BEZ DPH. to by znamenalo ze to jsou corky a ne jejich. jak by jsi to vysvetlil financaku :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio