Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

přechod od CS k PČR

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s přechodem od celní správy k PCR nebo naopak, jestli je to v současné době vůbec možné, jaké jsou podmínky, zda musím dělat komplet testy (psycho, fyz, zdra) nebo pouze část z nich, nebo zda to jde bez testů (prostupnost) Díky za info
MYGUESS :: Datum založení: 28. 11. 2011 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 20:50:09 18. 12. 2011
default.png
Nevím co v tomto státě ještě platí, ale dle zák.361/2003 Sb.,se jedná o "prostupnost funkcí", která je teoreticky možná.Před několika roky (již za 361...)přešel celník k Cizinecké policii, a prakticky mu uznali pouze odsloužené roky u cla, musel však i do "nástupní školy PČR (ZOP)" v Holešově, s ohledem na rozdílnost odborností.Totéž se v podstatě týká i hasiče (maturanta,VŠ).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-CISAR 13:45:20 08. 12. 2011
default.png
Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale jelikož tu nikdo nenapsal, tak se pokusím odpovědět dle zjištěných informací. Z CS k PČR v současné době přejdeš velmi obtížně. Bez známostí je to spíše nemožné. U PČR je minimum volných míst, zda vůbec nějaká. Naopak se budu další tabulky škrtat. Je to stejný problém jako bys chtěl přijít z civilu. Testy musíš dělat kompeltně celé. Na CS jsou jiné podmínky co se týče psychotestů, zdravotních i fyzických testů. Vděl bych jedinou šanci, že bys byl odborník na onkrétní pozici u policie, kterou je nutné obsadit a není obsazena. To ti mohu zjistit v rámci celé PČR, pokud m dáš více informací. Obráceně z PČR na CS je to obdobné. Situace není tolik rozdílná a ani není jisté jestli do budoucna nějaká CS vůbec bude, to koneckonců nelze s jistotou tvrdit ani o PČR. Stačí tak?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYGUESS 23:54:41 07. 12. 2011
default.png
nikdo neporadí??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio