Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kolegové?

http://prima.stream.cz/soukroma-dramata/641720-soukroma-dramata-50 Byl tam někdo z vás přímo u toho? Jestli je to skutečně pravda, pak škoda že nedostali od té ochranky pořádně. Bohužel dobrou reklamu nám to nedělá.
JUP :: Datum založení: 18. 12. 2011 :: celkem 27 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BADBOY 18:55:20 11. 01. 2012
default.png
Zdravím kolegové a kolegyně,
1 ) ten první případ jsem viděl také v TV a dost jsem se jako policista zděsil. Chování některých kolegů je nepochopitelné. Samozřejmě jsme všichni lidé a občas se někteří z nás uvedou do stavu vylučující způsobilost vůbec chodit:). Ale co předvedli výše uvedení je nehoráznost. Jistě se něco podobného může stát každému, ale první co by slušného člověka mělo napadnout je omluva. Nejde o omluvu z důvodu stíhání IMV, ale o omluvu, která je základem slušné společnosti. Co by jim udělalo, kdyby barmance hned druhý den přinesli květinu a ochrance láhev něčeho dobrého a posypali si popel na hlavu...., ale k tomuto u ,,elitních" kolegů došlo zřejmě až poté co jim začalo téci do bot.... A právě z této věci je mi slušně řečeno špatně...
2) od kolegů z dálnice je to moc hezký počin. To s tím flastrem bych spíše označil za nadsázku, neboť dle popsané situace mohl být ohrožen život přítomných osob a tedy tento postup byl ideální a hlavně lidský a zákonný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POKU 12:23:20 11. 01. 2012
default.png
Zdravím,

myslím, že být to policisté z neelitního odboru tak nejenže by do kasina s jejich příjmem nešli, ale jakmile by je dostala na stůl inspekce a následně SZ, tak jsou postaveni mimo službu, odstíháni a bez jakýchkoliv náhrad propuštěni, aby si mohli dokazovat v civilu, jaký jsou hrdinové bez placky. Což by bylo jedině dobře.
Ale jak všude jinde, tak i tady platí, že všichni jsou si rovni, ale někteří jsme si rovnější.
Jinak dálničním gratuluju, ale kdyby se to dozvěděli nadřízení, tak by možná skončili na inspekci oni, protože vozili nějakýho civila v autě a přitom to nebyl zajištěnej drban. A ty by možná ještě nechali odstíhat (na rozdíl od výše uvedených) za zneužití (šak on by se nějakej důvod našel).
Někdy jsou vysoce postavení, kteří rozhodují o bytí u firmy nebo ne, velmi akční a rychle konající, ale vypadá to, že pak se natolik vyčerpají, že projev hráčské vášně (eufemisticky řečeno) nechají bez odezvy, kterou by si zasloužila. Ještě že máme ten etickej kodex, podle kterýho všichni elitáři v kasinu postupovali.

No nic. Mějte se.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:02:19 11. 01. 2012
dax.jpg
PAVELNO [2012-01-10 23:33:00]:
Pavelno naprostý souhlas a mohu jenom potvrdit z vlastní praxe, že před 89 to bylo naprosto běžné.
Popsal si to přesně i s tou ing. plk. a při uvědomění si toho úpadku je mi s toho smutno. Snad jednou ještě vstanou nový bojovníci. Čest

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELNO 23:33:00 10. 01. 2012
default.png
Policiste sice konali presne jak by polda konat mel, ale kdyby se to dozvedel Kubice a spol tak jim da flastr za mrhani benzinem, casem atd. Tohle se totiz ve statistice nikde neobjevi,... pred lety a zejmena pred rokem 1989 zcela bezna vec za kterou by je nacelnik jedine pochvalil a udelil odmenu, dnes dostanou flastr od vedouci Ing. plukovnice co slouzi dva roky:D No ale kazdopadne palec nahoru! mejte se, cest!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DOMINIKA 21:41:25 10. 01. 2012
dominika.jpg
Krásný večer,

Moc pěkné,toto jsou dle mého páni policisté,a slušní lidé..
V dnešní době zažít,jak někdo pomáhá druhému,vždycky zahřeje.Jen je opravdu tristní,že tahle stránka policie,se veřejnosti neukazuje..Negativní informace,by alespoň mohla média vyvažovat těmito pozitivními..Jenže to už by ta manipulace s obyvateli,nebyla tak účinná :)

Pěkné dny..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OMANB 21:13:09 10. 01. 2012
default.png
Palec nahoru kolegům. Škoda že se tohle nikdy neobjeví v hlavním zpravodajství našich televizí:-(

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUP 18:19:26 10. 01. 2012
default.png
A oproti tomu chvála od spokojeného občana:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012010101

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio