Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

„Otevíráky“ od ESP (REDAKCE)

„Otevíráky“ od ESP
Otvíráky od ESP
Foto: Pavel Černý

Toto speciální příslušenství k teleskopickým obuškům ESP je určeno především pro využití u bezpečnostních a záchranářských složek. Jeho účel je patrný – mít u sebe alternativní nástroj, který dá šanci k vykonání činnosti, na kterou pouhé ruce rozhodně stačit nebudou…

Autor:
Publikováno: 27. 02. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTOO 10:38:38 03. 03. 2012
martoo.jpg
Ty páčidla vypadají moc dobře. Kolik vůbec stojí to velké? Nikde jsem tento údaj nenašel. To velké bych si rád výhledově pořídil.

To malé vnímám spíše jako skladného a lehkého pomocníka pro policisty základních útvarů, ale těžko se účinností vyrovná tomu velkému.

Docela mě zaujaly výřezy na vylamování vložky uzamykacího systému. Vzhledem k tomu, že většina vložek je do dveří instalována tak, že její vystouplá část je situována do vnitřní části místnosti, tak si nějak nedokážu představit praktické využití při zjednání si přístupu do objektu. Těžko lze předem odhadovat podmínky v terénu, ale nevidím využití výřezů jako časté.

Na stránkách ESP mě zaujaly štípačky. Je to v podstatě hlava pákových štípaček, na kterou se nastavují jako páková ramena dva teleskopy. Je to praktické, jelikož teleskop má prakticky každý policista, jednoduché a hlavně skladné.

podívejte se:

http://www.euro-security.info/euro-security.info/cs/teleskopicke-obusky/prislusenstvi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 01:31:04 03. 03. 2012
patoš.jpg
Parádní cajk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio