Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Změna je život! (REDAKCE)

Změna je život!
Lukáš Heinz se v těchto dnech ujímá funkce
Foto: Policista.cz

Server policista.cz vznikl v roce 2007. Od té doby se zbavil kojeneckých plen a už si prošel i pubertou. Smyslem jeho vzniku bylo to, aby ženy a muži, kteří pracují v policii a dalších ozbrojených sborech, měli svou nezávislou platformu, kde by se mohli setkávat, debatovat, inspirovat, občas třeba i pěkně od plic pohádat. Zkrátka aby měli svoji zónu, kde by mohli řešit a diskutovat problémy, které je zajímají či trápí, či aby se mohli někde podělit o své dobré i špatné zkušenosti.

Autor: redakce
Publikováno: 13. 02. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DYINGCZ 16:59:48 14. 02. 2012
DyingCZ.jpg
Tak gratuluju Lukasi:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:57:13 14. 02. 2012
honzad..jpg
Lukas ma zrejme na mysli ten clanek, nebo reportaz, co tehdy vysel tady na serveru a ktery stal a vec podaval v dost jinem uhlu, nez co kolem toho spustili v mediich.. a mimo jine tam bylo neco v tom smyslu, ze problem ma zdroj (a extremisti toho mohou vyuzit) ne v nejakem rasismu obyvatel mesta, ale v prostem a jednoduchem narustani pocitu ne-bezpecnosti mistnich lidi.. a ze se akce zucastnilo podstatne vice mistnich, nez oficialni media tvrdily atd. No v podstate ze to byl predchudce, nebo spis signal, co se bude dit jinde (a ted deje).... vsak si to tady nekde najdi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 13:14:34 14. 02. 2012
Karel.150.jpg
Ahoj, také si myslím, že místo pro diskusi, je vždy přínosné a děkuji za tento prostor. Lukáši, přeji hodně štěstí!

Měl bych ovšem jeden dotaz, v tomto článku jsi uvedl:
"Při událostech v Litvínově v roce 2008 dokázal (Dušan Stuchlík) jako jeden z mála poskytnout objektivní pohled na situaci a najít jádro problému."
Zajímalo by mě to jádro problému, asi jsem tehdejší jeho článek nebo názory nečetl a protože nejsem ignorant, tak mě jádro problému zajímá, díky!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STARSKY 22:05:58 13. 02. 2012
Starsky.jpg
Držím palce Lukáši a Dušanovi i tobě děkuji za místo kde mám pocit, že je něco co nás dokáže spojit i v takové době jako je tato.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio