Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní FIAT?

Zdravím, již několikrát jsem v Plzni potkal stříbrné Fiaty Scudo - dodávky. Pohromadě jsem v Plzni viděl nejvíc dvě. Jsou stříbrné, mají strobo v masce, za čelním sklem a v zadních dveřích (ne za sklem, ale provrtané do dveří). Na střeše mají v zadní části jakýsi "nádor", není ani moc vysoký, tak 20 cm. Jednou jsem ho dokonce potkal s rozsvícenýma majákama. Můj dotaz je tedy takový, zda tyto vozy patří k polici, případně jakou funkci u police mají? Odposlechy, mobilní řídící centra? Díky moc za objasnění...
JOHNIK007 :: Datum založení: 20. 06. 2012 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TOMIKUS158 21:51:55 31. 07. 2012
tomikus158.jpg
psovodi

http://www.fiatprofessional.cz/novinky/aktuality/detail/10-specialni-fiaty-pro-kynology/

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio