Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

V Brně se poprali elitní detektivové s policisty

http://www.novinky.cz/krimi/271764-v-brne-se-poprali-elitni-detektivove-s-policisty.html Je vůbec možné, aby se něco takového stalo v normální zemi? Podle mého názoru se tito "elitní" detektivové dopustili trestného činu zneužití pravomoci veřejného činitele už jenom máváním služebních placek.
NOBODY :: Datum založení: 28. 06. 2012 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 14:13:48 28. 06. 2012
honzad..jpg
catani: provokce? To jako ty holky staly schvalne na nejfrekventovanejsim miste nocniho Brna, jelikoz vedeli ze se panove cestou z baru zastavi u nadrazi? :-))

No, ja myslim, ze zrovna v tom Brne takova udalost zadnym velkym prekvapenim neni...
a navic ten chlast, ten uvolnuje vasne :-)

ostatne netusite nekdo, jake tresty padly tady po te brnenske party?
http://www.denik.cz/z_domova/policiste-v-brnenske-restauraci-hajlovali20091119.html
nebo to byla taky provokace ? :-)))


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 12:49:42 28. 06. 2012
default.png
Stát se to může. U elity výjmečně. Zarážející je, že to stává poměrně často. Spíš to vypovídá o tom, že kádrová politika u policie funguje trošku na ruby.
Podle zveřejněného se jedná maximálně možná o přestupek a tedy kázeňské řízení.
Ideální trest, přeřazení na obvodní oddělení a zařazení do pozice okrskáře. Avšak to díky služebnímu zákonu nejde, takže nějaké spoření, které obvykle u těchto poměrně ke zbytku policistů, dobře placených detektivů je zanedbatelné.

Pak je tu druhá strana, že není zde jednoznačné, zda se nejednalo o provokaci a to z útlých zpráv nevěrohodného tisku či servru se nedá zjistit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOBODY 12:07:11 28. 06. 2012
default.png
???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio