Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

V Brně se poprali elitní detektivové s policisty

http://www.novinky.cz/krimi/271764-v-brne-se-poprali-elitni-detektivove-s-policisty.html Je vůbec možné, aby se něco takového stalo v normální zemi? Podle mého názoru se tito "elitní" detektivové dopustili trestného činu zneužití pravomoci veřejného činitele už jenom máváním služebních placek.
NOBODY :: Datum založení: 28. 06. 2012 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 15:12:52 28. 06. 2012
honzad..jpg
ne, to se neneboj, jen sem si tak malinko povzdechnul ... jelikoz tech dost nechutnych excesu (zvlast s chlastem) vyleza na svetlo cim dal vic http://www.youtube.com/watch?v=0G0d-fNw_Cw

me na tom krapet desi to, ze (jelikoz se hospode obcas take nevyhnu) uz clovek za ty roky vi, ze po chlastu se lidi chovaji dost casto tak, jak jim to podvedomi (a jeho uvolneni diky chlastu) veli.

Tak me neni jasne, co maj ti chlapi v hlave, ze se chovaji jako idioti.. A jak se tyto (vic ci menen skryte a chlastem uvolene vlohy), projevuje v jejich pracovnim zivote?


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 14:35:58 28. 06. 2012
default.png
HONZAD [2012-06-28 14:13:48]: Snad mne nebudeš podezírat z toho, že bych v tomto konkrétním případě někoho omlouval. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 14:13:48 28. 06. 2012
honzad..jpg
catani: provokce? To jako ty holky staly schvalne na nejfrekventovanejsim miste nocniho Brna, jelikoz vedeli ze se panove cestou z baru zastavi u nadrazi? :-))

No, ja myslim, ze zrovna v tom Brne takova udalost zadnym velkym prekvapenim neni...
a navic ten chlast, ten uvolnuje vasne :-)

ostatne netusite nekdo, jake tresty padly tady po te brnenske party?
http://www.denik.cz/z_domova/policiste-v-brnenske-restauraci-hajlovali20091119.html
nebo to byla taky provokace ? :-)))


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 12:49:42 28. 06. 2012
default.png
Stát se to může. U elity výjmečně. Zarážející je, že to stává poměrně často. Spíš to vypovídá o tom, že kádrová politika u policie funguje trošku na ruby.
Podle zveřejněného se jedná maximálně možná o přestupek a tedy kázeňské řízení.
Ideální trest, přeřazení na obvodní oddělení a zařazení do pozice okrskáře. Avšak to díky služebnímu zákonu nejde, takže nějaké spoření, které obvykle u těchto poměrně ke zbytku policistů, dobře placených detektivů je zanedbatelné.

Pak je tu druhá strana, že není zde jednoznačné, zda se nejednalo o provokaci a to z útlých zpráv nevěrohodného tisku či servru se nedá zjistit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOBODY 12:07:11 28. 06. 2012
default.png
???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio