Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

PSYCHOTESTY,JAK FUNGUJÍ?

NS definitivně rozhodl o vině J.Srnského z brutální vraždy Vietnamce...... GIBS navrhla obvinit policistu,který ve Zlíně zbil režizéra..... A jiné a jiné případy,které se ani nedostali před soud.... Proč nefungují psychotesty,proč je vedení PČR odmítá ZPŘÍSNIT????Proč se přes ně dostávají lidi se sklony k násilí,nebo lidi,kterým nedělá problém použít zbraň proti člověku?Je škoda,že se tady nedá o tomdle normálně diskutovat,že se to jistě zase zvrhne v urážky,takže debata je ztracená předem,každopádně pokud todle téma někoho zajímá,tak ať se nad tím zamyslí a možná napíše i komentář bez urážek.Jak se mi podařilo zjistit tak u testu "PESO" by měla bejt vidět agresivita,takže pokud by tento test zaznamenal I JEN MINIMÁLNÍ AGRESIVITU,tak už by neměl bejt uchazeč přijat.Pak pochopitelně při pohovoru by mělo vyjít najevo jestli se jedná o HUMANISTU,nebo spíš opak.....
FRDY-2 :: Datum založení: 06. 07. 2012 :: celkem 79 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AKIRA 11:40:38 10. 07. 2012
default.png
a k tem psychotestum je to v podstate nic nerikajici zalezitost, protoze psycholog nema zadnou odpovednost za svou praci a dale vetsina patologicky agresivnich lidi pres tyto testy projde viz mladici co strileli ve skolach a podobne. vysledek byl, ze zakazali plosne zbrane ve skolach Pri dalsim pripadu mel ve skole zbran pouze utocnik, zbytek mu byl vydan na milost. Zlocinci neuznavaji zadne zakony ani prava krome svych vlastnich prav. a tvoje modla o agresivite je naprosto zcestna. 0 agrsivita je nesmysl a pokud budou poldove bez zdrave agresivity, tak to muzou rovnou zabalit bo se budou jenom bat a pocitat carecky, ostatne se to uz deje.


!!!!!! VZPAMATUJ SE!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AKIRA 09:07:32 10. 07. 2012
default.png
FR-(nesvepravny ochrance zlocineckych prav), ty naprosto nechapes ze zlocinci by se jenom pri slove policie meli posrat strachy a slusni lide by vedeli, ze policie je posledni zachranou, kde se jim opravdu dostane pomoci.
V soucasnosti je to obracene, osobne neverim v pravo pro slusne lidi v tomto state. Ty naprosto ignorujes fakt ze policista ma nejake opravneni a nejake povinnosti. Drban ma vzdy moznost zastavit a vzdat se bez toho, aby dostal nakladacku. V tom co delas, kdy prosazujes svoje scestne nazory, to muze dospet ke stavu ze policiste budou zlocincum jenom salutovat a zavirat lidi co se budou branit.
Ty resis ze polda strilel a jak zakazat poldovi to strileni. Misto toho by jsi mel resil jak zajistit, aby polda strilet nemusel. pak by to mohlo dospet taky k tomu ze polda se krive podiva na zlocince a ochraci zlocineckych prav ho pomalu vykosti, protoze zlocinec mel psychickou ujmu.

dnes chytis zmetka co ma 8 podminek za sebou behem 5let. to je pricina ze ze slusnych lidi se stavaji obeti zlocinu.

PS: zlocinec neni ten co krade rohliky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRDY-2 18:11:21 09. 07. 2012 blokovaný
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
STENLI [2012-07-09 18:03:16]: CO KDYBY NĚKDO ZAPÁLIL TVOJE DÍTĚ,SKUS SI ZAPÁLIT PRST A ZBLÁZNÍŠ SE.....,NE,PROSTĚ TO UŽ DNESKA NEOTEVŘU TADY,TODLE SE FAKT NEDÁ.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 18:03:16 09. 07. 2012
default.png
FRDY-2 [2012-07-09 14:59:50]: Frdy , kdyby každýmu z nás tady včetně mě, někdo znásilnil dceru, tak jdu a týpka zabiju a klidně si to odsedim. Taková verbež nemá ve slušný společnosti co dělat. Ale Ty by jsi byl v tu chvíli první , kdo by řval, jak je to vůbec možný, že sem udělal psychotesty a litoval by si tady toho šmejda. Tohle je ta Tvoje logika ! Jinak asi myslíš toho nezaujatýho soudce, kterej jen tak na politickou objednávku rozdal exemplární tresty, že jo ? Určitě politováníhodný .... asi na někoho věděl víc, než je zdrávo

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRDY-2 17:41:35 09. 07. 2012 blokovaný
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
ANDRAS [2012-07-09 15:26:45]: Nemam zájem se vytahovat s něčím,navíc jsem se tedko dočetl hodně smutnou zprávu,zemřel člověk,který dokázal rozlišit dobro a zlo a přes nátlak řady "lidí" se zachoval jak měl.Nejsem zastánce vysokých trestů,spíš naopak,ale né když jde o lidský život.Nereaguj už prosimtě na tendle komentář,nemam vůbec náladu a asi bych se hodně moc tady dneska vytočil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:26:45 09. 07. 2012
Andras.jpg
FRDY-2 [2012-07-09 15:23:49]:
To jsi se dneska moc nevytáhnul, žádné ČÍST!!!ČÍST!!!ČÍST!!!ČÍST!!! ani žádné již 20x zmíněné odkazy, nějak se nám lepšíš:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRDY-2 15:23:49 09. 07. 2012 blokovaný
default.png
ANDRAS [2012-07-09 15:14:57]: Nic a rád bych ti tam udělal taky smajlík,ale já bych musel tak leda tendle :-(,protože oslavovat strašnou smrt mladý holky neni v pohodě,tak co jste to za lidi?Dej mi pokoj,nemam chut tady dál něco řešit,je mi z vás na nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:14:57 09. 07. 2012
Andras.jpg
FRDY-2 [2012-07-09 14:59:50]:
A dál?:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRDY-2 14:59:50 09. 07. 2012 blokovaný
default.png
Tak jsem si tady ještě jednou přečetl celou tu debatu tady a neni tady jediná normální odpověd,jediné zamyšlení se nad tématem psychotestů,v podstatě všechny ty odpovědi tady jsou offtopic.Nejvíc mi tady dostalo to posmívání se té mrtvé holce,která zemřela tak strašným způsobem ve strašných bolestech na následky několika střel.Z vlastní zkušenosti si dovedu představit jak té rodině je,normální člověk(no kdo jsme normální,to je otázka,ale myslím trochu lidsky uvažující člověk),když někoho i jen v sebeobraně zastřelí,tak se složí a může to bejt třeba dvoumetrovej chlap.Použít zbraň na člověka prostě neni tak normální a zábavné jak vám všem tady(nebo aspoň těm,co sem píšou) příjde.Kdyby vám jen někdo znásilnil dceru,tak se z toho zblázníte a že ty rodiče přišli takle o dítě je vám k smíchu.Celé tydle stránky se stali humusem a to né kvuli těm stránkám jako takovým,ale kuli tomu,co sem píše za lidi.Ono víc lidí je v šoku z těch "hlášek" tady,ale já jsem tady jeden z mála,který se tu kuli tomu dokážou fakt hodně naštvat.Ale mam pro vás i dobrou zprávu "přátele",já to nevzdam a kdybych třeba ke svatýmu Petrovi měl jít prosit o pomoc s opatřeníma proti nečestným policistům(tím nemam na mysli to,že měl v kanceláři kriminalista z SKPV porno,kolegové ho udali a jde před soud),tak to udělam.To je všechno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRDY-2 16:04:35 08. 07. 2012 blokovaný
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
STENLI [2012-07-08 13:07:20]: NA LIDSKOU ZLOBU A DEMENCI(ČASTO SE VYSKYTUJÍCÍ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH) REAGOVAT NEBUDU,TAKŽE Z MÉ STRANY BEZ DALŠÍCH KOMENTÁŘŮ.....K webu Romea,je to slušný web a jeho vedení má snahu pomoct řešit dost neutěšenou situaci v ČR a to včetně problémů s policií......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio