Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Recenze - Mikrokamera BH 906 (REDAKCE)

Recenze - Mikrokamera BH 906
kamera BH-906 na uchu
Foto: Marek Šustáček

Není již nic neobvyklého v našich končinách, potkat na ulici policistu s některým typem komerčně prodávaného mikro audiovizuálního záznamového zařízení, tzv. Spy Kamery. Cena těchto zařízení se pohybuje od 400 do 2000 Kč. V drtivé většině se toto zařízení připevňuje na oděv policisty a právě v tom tkví slabina těchto zařízení.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 07. 07. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STATION2381 08:16:18 07. 07. 2012
Station2381.jpg
V tomto provedení kamerka vypadá dobře, ale přece jen za 1300,- Kč bych vyžadoval lepší obraz. Nevím zda by při zákroku bylo vše dostatečně patrné. Každopádně kdo používá bluetooth s mob., tak pro něj to bude určitě ideální volba. Někomu ovšem nemusí vyhovovat mít něco za uchem. Kamery na oděv jako např: Mini DV D80 jsou na tom s obrazem stejně, ale cena 200-300 Kč je mnohem přijatelnější. Mínus je samozřejmě umístění na oděv jak je psáno v článku. Kameru mám a ze zkušenosti vím, že se záběrem potřebného prostoru to není zase tak špatné. Dále jsem testoval kameru do auta na přísavku na sklo. Konkrétně Media-Tech U-DRIVE MT-4036. Záznam pěkný. Nahrává po zapnutí do zap. vozidla a bez omezení. V případě plné SD karty maže postupně staré záznamy, kdy záznamy je možné ukládat do 2,5 a 10 min. videí. Za cenu kolem 1600,- Kč myslím dobrá volba. Na youtube.com jsou videa ke shlédnutí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio