Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Hledá se policista :)

Zdravím, nevím, jestli nějaký zvrácený osud, že protiklady se přitahují, protože mám "štěstí" na grázly.:-( Zatím každý můj přítel měl pravidelně problémy se zákony. Tak jsem si řekla, proč to nezkusit s někým z druhé strany barikády. :-) Nikdy jsem na nějaké stránky na netu ještě nepsala za účelem seznámení, tak moc nevím, co se běžně inzeruje. Je mi 21 let, studuji v Brně vysokou školu. Jak vypadám? Všichni mi říkají, že jsem moc hezká, jsem i členkou webu beautifulpeople.com, tak na tom snad něco bude :-). Povahově mě okolí nejčastěji charakterizuje jako sympatickou slečnu, jsem hodně komunikativní, citlivá, tolerantní, hodná, prostě fajn holka do pohody i nepohody. Hledám kluka ve věku 20-25 let. Vzhledově nejsem vyloženě vyhraněné na určitý typ, je mi jedno jestli blonďák, brunet, černovlasý. Striktně ale trvám na tom, aby partner sloužil v Brně, protože studuji dost těžkou školu, která je občas časově náročnější a služba u policie určitě taky. A myslím si, že vztahy na dálku stejně moc dobře nefungují. Ideálně by možná měl být vyšší postavy, protože jsem vysoká 175 cm a upřímně mě to je to úplně jedno, jestli je partner stejně vysoký jako já nebo i o centimetr menší, ale ze zkušeností vím, že se kluci cítí méněcenně, když nejsou vyšší než přítelkyně. Takže možná raději vyšší postavy, abych mu svýma dlouhýma nohama zbytečně netraumatizovala ego. :-D Povahově hledám sympaťáka a pohodáře. Pokud má někdo zájem, nechť se ozve, nechá na sebe nějaký kontakt a můžeme si někam vyrazit. :-) p.s. Jestli jsem zaujala i nějakou „černou ovečka“, která zneužívá pravomoci veřejného činitele kudy chodí, tak dotyčný ať se raději vůbec nehlásí. Při mém štěstí bych si zrovna jeho ještě vybrala. :-D
VERONIKA :: Datum založení: 24. 08. 2012 :: celkem 48 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MENTEZ 14:38:11 28. 08. 2012
default.png
Hej paráda, přesně Veroniku hledám :-D, velkou kuráž to chtělo, to ano ...

Chipe, zase nemáš , co na práci ?? jak se vede ty stará vojno ? Kdy si dáme nějakou dyžonskou pochoutku ??? :-D

Verčo, rada ...
Vyhni se všemu policejnímu :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 18:16:28 26. 08. 2012
Pim Burger.jpg
MARTOO [2012-08-26 06:35:47]: Kdepak, špatně jste to pochopili. Je to vlastně zkouška. Jakmile se stane, že se nepřihlásí všichni policajti z Brna, tak je jasný, že jsou to černý ovce, co zneužívaj pravomoci veřejného činitele. Takže tenhle fikaný příspěvek psal buď někdo z GIBSu a nebo se opět jedná o denverovské (tentokrát ženské) alter ego...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 15:08:12 26. 08. 2012
Chip.jpg
To
MARTOO [2012-08-26 06:35:47]: Proč ne? :-) Angažoval bych se, být mladší, od brna a nemít přítelkyni...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 06:35:47 26. 08. 2012
martoo.jpg
CHIP [2012-08-25 20:34:59]:
Chipe, koukám, že zde máš další seznamku, kde se můžeš angažovat:o) Jen tentokrát nabízíš jako variantu pouze SPJáky? Doufám, že si nezanevřel na PJáky:o)

Jen si úplně nejsem jist, zda s těmi "černými ovečkami, kteří zneužívají pravomoci úřední osoby kudy chodí" jak psala Verča, je daleko více srandy.

Verčo, byť mě udivuje Tvoje snaha se seznámit zrovna s policistou, jenž je opravdu tvor specifický, držím Ti palce. Snad najdeš někoho, kdo bude ten pravý, ať už u policie slouží nebo ne. Nejsem si jist, zda tento způsob seznámení vede k reálnému úspěchu, ale snad se zadaří:o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:59:35 25. 08. 2012
Karel.150.jpg
No tak zasmál jsem se tu, ale rozhodně se nevysmívám Veronice, spíše se směji tomu jak to tu kolegové a zkušení psi perlí. Ale tak pokusím se povzbudit autorku, jistě to chtělo odvahu. Verčo ty jsi samý smajlík, asi dost emotivní holka, která se asi občas sveze na vlně, která se vyskytne. Trošku to tak působí, že si na svém vzhledu zakládáš až příliš. Neznám sice tvůj životní příběh, ale vždy se vyplatí ohlédnout se, podívat se především na to co sami investujeme a až poté na to co jsme dostali. Nic se neděje bez příčiny a vše může posloužit tvému ponaučení pro budoucnost. Neselektuj kluky na grázly a policisty a podobně a pokud chceš vážný vztah tak nenech vybírat kluka a vyber si ho ty, srdce tě jistě nezklame, přeji ti hodně štěstí!;-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 20:34:59 25. 08. 2012
Chip.jpg
Ale uznejte, že Verča napsala ohromný příspěvek! Komu to tak nepříjde, ať to srovná se vznešenou nudou(pro většinu lidí) na vláknu: "Moje úvahy o životě" nebo s nasíracími kecy od desetihlavého draka jménem Denver nebo Frdy1 až Frdy5, či jak se která jeho hlava jmenuje! Tady je to taková psina...:-) Užasný Veroniko,dávám ti za příspěvek 9 bodů z 10, přeju hodně štěstí a u těch SPJáku to fakt můžeš zkusit. Jen jedna rada, s černejma ovečkama zažiješ daleko víc zábavy než s totálnimi klaďasi...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:23:09 25. 08. 2012
default.png
Verčo, to máš tak: jsi jistě jak píšeš atraktivní, takže po tobě žádný slušný kluk nepůjde. Normální kluci nemají žádné krasavice. Nikdo normální nemá zájem, aby mu tě za pár let obtůlal někdo jiný, slušně řečeno. Mít pěknou holku rovná se muset mít prachy a to polda nemá. Jak píše kolík přede mnou, můžeš si silně akorát zaobcovat, ale trvalý vztah s poldou raději nehledej. To jsou zcela bezcitné policejní stroje, dělající si srandu z kdečeho, z čeho normální člověk zvrací.

S grázly jsi se seznamovala jen proto, že tihle frajeři nemají žádný problém komukoliv cokoliv nakecat a tvůj problém je, že jim bezmezně věříš. Všímej si jak se hoch chová ke svému okolí, přesně tak se bude chovat k tobě. Pokud se dneska pitomé holce líbí, jak ji hoch "brání" a každého zmydlí do sedmibokého jehlanu, pak musí holčina vědět, že za dva roky, až hormony zamilování opadnou, bude tím mydleným ona.
Jestli si myslíš, že fyzická krása je zárukou tvého štěstí, pak věř tomu, že tomu tak není. Vybírej si sama a rozumem, ne hormony.
Jinak doporučuju ke čtení MUDr. Plzáka, tam zjistíš přesně proč máš takové problémy. To je totiž kapacita.
Čééést!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE007 12:55:27 25. 08. 2012
default.png
Zajímavý příspěvek, to tu ještě nebylo. Pokud jsi opravdu taková, jak se popisuješ, tak si zajeď k areálu Střední policejní školy Ministerstva vnitra na ul. Jílová v Brně, je to velký oplocený areál hned vedle Obvodního oddělení PČR Výstaviště, a tam sídlí speciální pořádková jednotka (SPJ), neboli báckomando, a zde jsou kluci, kteří se k policii nabírali mezi posledními, tedy ve věku 22 - 26 roků. Tito jsou tam zavření skoro jak v kasárnách, nudí se a tedy budou určitě dost nadržení.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio