Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

žádost o pomoc/radu

Pánové, potřebuji fundovanou radu týkající se práce u specifického oddělení v rámci Krajského ředitelství policie (SKPV - OOD). Můžete mi prosím někdo znalý věci poslat tady na profil kontakt nebo e-mail, kde bych se mohl zeptat na nějaké podrobnosti. Děkuji
FORINSTANCE :: Datum založení: 26. 08. 2012 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:14:33 12. 09. 2012
default.png
FORINSTANCE [2012-09-11 21:29:32]: Brutálně pitomě znamená přes internet. A brutálně pitomě si pleteš soukromí s internetem.
No a nakonec: já jsem stejný vůl jako ty v tomhle. U mě se to projevuje tak, že mám tendenci někomu pomoct - poradit, třeba teď na stavbě nemá majitel dotažené olivy na oknech, nemá zateplený vlez na půdu atd atd. Když mu to řeknu i s tím, aby nikomu za řádnou cenu neříkal, od koho to má, do týdne na mě bude šéf řvát, jestli nejsem pitomec, že stavební firma nám podruhý tu práci nedá...

Takže tudy cesta nevede. Na toto musíš mít spolehlivý informační zdroj, který si nechá pro sebe to, že tě vůbec zná a který si dobře pohlídá, aby nebylo možno vysledovat odkud info přišlo, což je docela složité. Hodně složité. Proto píšu: brutálně pitomé. Něco nějak zjistit ano, ale pak existují následky při použití těch info. Tohle ví každý četník.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:52:55 11. 09. 2012
dax.jpg
Nejhodnověrněji ti zajisté odpoví na tvoje otázky fousatý vrátný na hlavním nádraži. Hammer ti to napsal přesně, tudy cesta nevede synku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FORINSTANCE 21:29:32 11. 09. 2012
default.png
2hammer: nevím z čeho usuzuješ, že je to brutálně pitomý způsob. Pokud si dobře četl můj příspěvek, dával jsem odkaz na můj profil, kde bych chtěl danou věc probrat "soukromě" Nebo tě napadá lepší způsob jak získat informace z praxe? Jestli ano, sem s ním! Zase tak tajemnej hrad v Karpatech to není...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:02:27 11. 09. 2012
default.png
Ty jsi se asi potento po jahodách. Vzpamatuj se, synku. Zvolil jsi si naprosto brutálně pitomý způsob. Tudy cesta nevede.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FORINSTANCE 00:54:13 11. 09. 2012
default.png
Opravdu nikdo není schopen poskytnout radu/informaci. Chtěl bych vědět hlavně časovou náročnost v praxi a jak je to s přesčasy, zda se řeší službou do 150 hodin apod. Jak je to např. s dalším kariérním postupem z řadové pozice u OOD apod. Díky!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FORINSTANCE 13:47:26 26. 08. 2012
default.png
Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio