Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní psycholog

Chci se zeptat co mám udělat pro to, abych mohla pracovat u policie jako psycholog, či pomoc obětem TČ. Studuji třetím rokem SŠ Veřejnoprávní TRIVIS, pak bych ráda na UK 1.lékařskou fakultu a specializaci na psychologii, také jsem přemýšlela o patologii. Studium bude sice náročné, ale spíš chci vědět, zda najdu u policie uplatnění, jak to tam "uvnitř" chodí....Mám zájem o nebezpečí a risk, baví mne studovat a chci dělat to, co je pro společnost potřeba :) . No, třeba mi k tomu řeknete více.
ALISA :: Datum založení: 01. 09. 2012 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 19:33:55 16. 04. 2013
Chip.jpg
Jasně že bys našla. Policie potřebuje i psychology a specialisty na medicínu. Jen to pak není ta typická policejní práce. Pokud bys ji chtěla dělat,doporučoval bych spíš Policejní akademii. Bylo by to pro tebe i jednodušší, protože Trivis člověku nějaké základy práva přece jen dá, ale nevím jak hluboké znalosti biologie poskytuje. V tom budou ve výhodě spíše gymnazisté.
Jak to chodí uvnitř policie ti raději říkat nebudu, abych tě neodradil. :-)


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OHK 18:28:25 16. 04. 2013
default.png
...zaprvé vysaď ty prášky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio