Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

SON+Polac+přechod

Ahoj, mám víc otázek :) 1)Jakým způsobem se objevuji otevrena mista k SONce, jako volne sluzebni misto i pro civili, nebo nějak interně skrze věstníky a popřípadě jak je to označené? 2)dá se studovat kombinované studium na polac určené pro policisty i celníkem 3)má někdo zkušenosti s přechodem od cs k pčr? Jak to probíhá Dík
SOLITAIREE :: Datum založení: 08. 09. 2012 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VITECZEK 08:26:01 17. 09. 2012
default.png
Myslím, že dotaz byl položen trochu jinak...

Na Policejní akademii je nějaký obor bezpečnostně právní, ten může být studován celníkem. Obor policejní činnost(?) je určen pouze pro příslušníky PČR.

SON obsazuje místa skrze výběrovky, který najdeš v e-věstníku na intranetu. Vypisuje ho GŘC, civil ho nevidí, avšak jsou lidé, kteří se o tom doví - specialisti z řad PČR, AČR atd atd. Jmenuje se to tuším referent speciálních činností, operativního nasazení nebo tak nějak...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 13:21:58 16. 09. 2012
Chip.jpg
Jestli pod pojmem Polac myslíš Policejní Akademii, tak dá. Kombinované studium je určeno pro příslušníky ozbrojených bezpečnostních sborů, takže tam můžou jak policisté, tak Celníci,Vězeňská a justiční stráž, Bis atd. Studovat můžou i příslušníci ozbrojených sil, semtam je tam nějaký vepřík :-)Pokud vím, netýká se to příslušníků obecních policii, ty jsou bráni jako civilní osoby.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FAKTOR401 23:40:23 10. 09. 2012
default.png
Obsazovani volnych mist u SON se prednostne resi v ramci vyberu kandidatu z rad stavajicich prislusniku bezpecnostnich sboru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio