Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lukáš Heinz k situaci u policie na ČT 24 (REDAKCE)

Lukáš Heinz k situaci u policie na ČT 24
Lukáš Heinz na ČT 24
Foto: Studio ČT 24

Přinášíme televizní záznam ze Studia ČT24, ve kterém najdete vystoupení šéfredaktora nezávislého profesního serveru Policista.cz Lukáše Heinze. Ten byl požádán o komentář k současnému dění u policie - k reformě policie, rošádě na postu policejního prezidenta a také ke snižování počtu policistů.

Autor:
Publikováno: 14. 09. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTIN1 18:37:29 14. 09. 2012
default.png
Červíček má pověst schopného vedoucího. U Lessyho si tím nejsem tak jistý, on Kubice není určitě žádný blb a podle mě ani člověk který půjde někomu jednoduše na ruku. Skoro bych byl radši, aby se na své původní místo Lessy, až vyhraje soud jako že ho vyhraje, nevracel.

Nicméně všechno to jsou jen subjektivní názory..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:28:25 14. 09. 2012
default.png
Martine, jsi borec!!!!! Hrdina. Těch jsou ale plné hřbitovy. Jakou bombošku chceš na rakev?

Martine, tuším že jsi řečeno vojenskou terminologií, prostě odteď jasný popičista!

Řekl jsi to hezky, zkoušel jsi to uhlazovat... a to jsi neměl! Když už teď nastane tvoje pronásledování, měl jsi těm hovadům aspoň nahnat strach a říct jak to přesně je, na co by se měly kontroly zaměřit, kam se podívat a jak snadno poznat jaké hovado velí tomu kterému útvaru. Bylo vidět, že pan redaktor s tebou předtím o čárkách hovořil a ví o čem je řeč, ale stejně nepochopil plnou obludnost tohoto stylu práce PČR.

Sranda bude, když se ještě od těch dobytků teď dozvíš, že jsi policii svými slovy poškodil!!! Každému řekni, že soráč, ale to už nejde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:24:07 14. 09. 2012
default.png
VLKISEK [2012-09-14 15:44:44]: Jakpak ty víš, že Červíček říkal, že zredukuje počty vedoucích už s vědomím, že to neudělá?
Samozřejmě bych se přiklonil k tvé verzi, ale jsi polda a musíš brát v potaz různé možnosti.
K tomu, že u vás na Praze stáhli tabulková místa: a máš pocit, že o tom nahoře někdo ví nebo s tím může něco dělat? Problém policie je právě systém, kdy si kdejaký šašek (díky neuvěřitelnému počtu řídících stupňů) co je pán mezi hovnama, může dělat ale lautr co chce a nikdo na něj nešlápne.

Managery nějaké bezpečí občanů nezajímá, dobré ráno!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLKISEK 15:44:44 14. 09. 2012
default.png
Červíček je obyčejný šmejd, který do televize mluví jedno a koná druhé. Do televize tvrdí jak zredukuje počet lidí ve vedoucích funkcích a jak policisté na ulicích nebudou přicházet o peníze. A výsledek? Včerešího dne na většině MOP v Praze posbírali volné tabulkové místa. Nám 4. Stáhnou to opět pod sebe, zruší je a budou se bít na prsa kolik funkcionářů bylo propuštěno. Potom dá návrh vládě, aby policistům vzali 4 procenta. My na MOP v Praze nemáme ve všech směnách ani 2 hlídkové, takhle si představují zajistit bezpečnost občanům. Je to banda hovad, včele s tímto tajtrlíkem. A ti co podepisovali petici za Vondráška by se měli stydět, to je další kašpar. Místo aby vyházel lidi ze škol, kterých je v hodnosti kapitána jak máku, tak pořádá nesmyslné školení, které si ovšem musí zasloužit poté, co úspěšně složí test, který je špatně sestavený, kde je plno otázek, jejichž odpovědi jsou v lepším slova smyslu diskutovatelná, otázka je, jestli to přezkušování je vůbec zákonné. Nemám slov a pomalu ale jistě odcházím do civilu, co je moc to je moc

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 15:12:25 14. 09. 2012
default.png
1)Nesdílím názor, že policie je reformovatelná za tohoto stavu managmentu a stavu financí

2)To zdali Červíček je schopný či neschopný ukáže doba.I kdyby byl schopný, bude mít celou dobu jeden škraloup a tj. jmenování. Já mám jiné představy o morálně volních a odborných znalostech pol. prezidenta, obzvlášť podivuhodná kariéra a pohádka o tom, že na rozhodování měl hodinu, kdy slušný člověk by funkci po odvolání Lessyho, prostě nevzal. Lidi kterými se obklopil či v minulosti spolupracoval, už vzbuzují taky otázky(při pohledu na GIBS úsměv a strach).I když fakticky musím přiznat, že je to mediální obraz nikoliv praktická zkušenost, osobní zkušenost, ale dík ani ji nechci poznat.Praktické zkušenosti mám jenom z našeho kraje a ty jsou hodně tristní a proto, když člověk tady poslouchá názory některých kolegů, zejména z Prahy, má kolikrát otevřené ústa a zírá co někde jde či nejde a u nás je nepředstavitelné.

I kdyby byl poněkolikáté schopný, na krajích zůstavají staré struktury i poměrně mladého vzhledu, kteří opakovaně ukázali, že policisté ve výkonu SKPV a na obvodních odděleních jsou pro ně nicota, počítají se jenom honiči bez studu a hany.
Z Prahy třeba na Moravu je hodně daleko, aby někdo korigoval co Červíček hovoří a slibuje a zde to někdo naplńoval v praxi(nakonec barevné grafy, statistiky snesou úplně všechno).
To už nehovořím o jedincích, kteří se stěhují za svým politickým guru v pozadí, nebo když někomu není stydno bez rozmyslu vzát policistům neoprávněně část mzdy a vystavit je třeba ze dne na den ztrátě životních jistot a následně si nechat vyplatit statisicové odměny, za to, že jim ty peníze vrátí, to je pro mne nepochopitelné a opovrženihodné.

Jediné co tak můžu, tak držet mu palce, v práci hubu, ale je to většinou lidská blbost a hloupost většiny slušných policistů, protože s těmito falešnými představami o spravedlnosti a zákoně a službě pro občany k této policii šli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:07:31 14. 09. 2012
Andras.jpg
Vystoupení za 1-. Horší již je fakt, že policie ČR tu je již přes 20 let, a za tu dobu se reformovala nespočetněkrát, a pořád není efektivně zreformovaná:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:42:55 14. 09. 2012
honzad..jpg
Zaplatpanbuh ze konecne nekoho v televizi napadlo pozvat a ptat se taky nekoho jinyho nez obvyklych funkcionarskych hlavounu, ktery rikaj rok za rokem porad totez.... Jen houst a vetsi kapky! :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio