Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Útok na prezidenta ČR

Tak to zase očima veřejnosti vypadá na další ostudu PČR, zejména kolegů z útvaru pro ochranu prezidenta :-( http://www.novinky.cz/domaci/280015-muz-zblizka-vystrelil-na-klause-z-plastove-pistole-prezident-odjel-do-nemocnice.html
KAJLOS :: Datum založení: 28. 09. 2012 :: celkem 16 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 19:07:31 30. 09. 2012
default.png
CHIP [2012-09-30 18:38:21]:
No a Chipe, co myslíš že se v té naší připosrané policii teď stane? Myslíš že se najde někdo, kdo tohle, co jsi napsal, řekne nějakou slušnějí formou?


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 18:38:21 30. 09. 2012
Chip.jpg
Když už chlapy hodnotíte práci ochranky, možná by to chtělo znát i trochu pozadí. Zákrok zajisté nebyl dokonalý, je tu ale pár dalších věcí... Klaus je arogantní idiot, který udělá scénu kdykoliv se k němu ochrance přiblíží na krátkou vzdálenost a má plnou hubu keců o fízlech kteří mu překáží a které nechce mít na očích. Navíc neustále mění protokol, takže nevíte kam se pujde a absolutně ho nezajímá varování ochránců o mmístech, kde je ochraná ztížená, nebo nemožná. Pokud jste obklopeni davem a chráněnka vám nedovolí vytvořit blízký perimetr,(Jsem už alergický na tak zprofanovaný pojem diamant, který dneska používá každý patnáctiletý airsofťák) tak by útoku nezabránil nikdo kromě Hammera, který dokáže všechno.:-) V dnešní době je možno obklopit ochrankou Madonnu, ale rozhodně ne politika, prostě si to nepřejí a nic z tím neuděláte.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 00:24:36 29. 09. 2012
default.png
Myslím že vyhořeli jako papír, ať si kdo chce říká co chce :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 23:08:50 28. 09. 2012
default.png
Takže už ani elitní útvary jako je ochrana ústavních činitelů nemají zkušené borce, teď to čeká poslední útvary kriminálky. Ať se dívám z které chci strany, tak to musí dopadnout na samé dno úpadku.
Ten můj anděl strážný, to je ale pořádný anděl strážný. Ten mě vždycky vyvede zavčasu ze sraček, kde to hrozí že mi střecha kydne na palici. Jen až zjistí, že jsem bohapustý neznaboh, to bude asi sranda!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 21:43:31 28. 09. 2012
dax.jpg
Naprosto dokonalá práce chlapců s epizody v důsledku již 20let soustavné záměrné likvidace policie v Českém zločinostánu. Dovedete si představit jak by to dopadlo, kdyby udělali co mají a některý s těch kluků z ochranky praštil s jeho blahorodím a hlavou pomazanou zločincem Klausem o zem a zalehnul ho a druhý by toho pistolkáře zastřelil na místě?????? V USA i jinde by dostali oba medaili a prezident by je zval do rodiny ne večeře, u nás by zcela jistě skončili u policie, jeden za urážku majestátu (nabob Klaus na zemi - pro Klause nepřijatelné)a ten co by se odvážil zmárnit svojí kowbojštinou život nebohému protestantovi s pistolkou a ohrozit tím i všechny okolo,by šel za katr. To by bylo sousto pro GIBS. Tak, že se celá fraška pěkně zdůvodní viz blekotání v TV pana ředitele a plebejcům se bude tvrdit, že bylo vše pod kontrolou policie ,která nechtěla ohrozit život nebohého chlapce pistolkáře. A všichni z OS se budou jenom modlit , aby příští pistolkář neměl Beretu 9mm. Tady už se nejde ani smát.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJLOS 19:38:35 28. 09. 2012
Kajlos.jpg
Docela objektivně a nezaujatě se k věci vyjádřil expert ve zprávách FTV Prima.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio