Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

mobilni dohled vs danovy dohled

Vi nekdo co se dela na danovem dohledu? Co je naplni prace? Jestli je to jen sezeni v kncelari? O mobilnim mam predstavu. A jak je to financne mezi temito pozicemi? Danovy asi nema zadny zvlastni priplatek? Proste co je lepsi pozice z Vasich zkusenosti. Dik za jakekoliv info...
KIWI :: Datum založení: 26. 10. 2012 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KLENIS 19:10:27 21. 12. 2019
default.png
Zdravím, nechci otevírat další diskuzi na toto téma. Odpovědi zde jsou starší 6-ti let, tak bych ráda aktualizaci. Mohu se zeptat, jak jste nyní spokojeni s prací na daňovém dozoru? Jaké výhody a nevýhody v této práci vnímáte atd.? Co kromě zpracovávání DaP a MŠ je dále náplní práce na tomto oddělení? Děkuji předem za odpovědi a reakce

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MATESU 13:13:35 25. 01. 2013
default.png
Budeš sedět v kanceláři a kontrolovat spotřebních daně. Občas se jukneš i ven a to na kontrolu do firmy. Budeš v 5 či 6 platové třídě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SHARKY 10:38:47 25. 01. 2013
default.png
Většinou je to opravdu o sezení v kanceláři. Mobilka rizikáč 4OOO, daňaři 2000

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio