Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ubytovna Kupa

Jak to tam vypadá, máte někdo zkušenost? Slyšel jsem něco o švábech...
VIDOCQ :: Datum založení: 27. 10. 2012 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAKYC 09:11:18 30. 09. 2015
default.png
Tak jsem na tu ubytovnu zvědavý, dnes se tam chystáme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENIS333 12:34:22 20. 11. 2012
default.png
Tak Kupa definitivně není pro ženskou... brrr

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAFMAN 18:57:07 08. 11. 2012
default.png
Kupa jsou dvě budovy, ta větší má "jen" vyměněná okna jinak je to retro, původní vybavení pokojů a kuchyněk, je to nic moc, ale zažil sem horší. Teď jsem na už 2 roky na druhé - ta menší budova - a je to ve srovnání s druhou budovou 4hvězdičkové hotel. Vše je nové, včetně přikrývek a polštářů. V okolí je dostupnost všeho, kousek na metro, do obchodu, k přehradě ....
Na Kupě jsem do teď a neměnil bych.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 01:37:47 28. 10. 2012
default.png
Asi takhle: na Kupě jsem spal jednu noc. Zakonzervovaná 70. léta: 2x pokoj po třech, hajzlík, koupelna. Čistota nic moc, po chodbách se potulovaly různé pochybné existence, které bych ve službě s chutí kontroloval. Okamžitě jsem měnil za jinou ubytku (Řepy), ale spíš z důvodu značné vzdálenosti Kupy od oddělení, protože jsem tehdy žil v domnění, že lepší ubytování neexistuje. Co jsem nedávno slyšel, Kupa prošla (částečnou?) rekonstrukcí a už to prý není tak strašlivé. Většina mých spolubojovníků (co si ještě užívají luxusu "Vnitráckého azylu s.r.o.") bydlí na Řepích, Modřanech nebo na Zbraslavi (což jsou ubytovny jen a jen pro vnitráky a nikoho jiného tam nepotkáš), stížnosti jsem neslyšel. Stejně tak se nenadává na Chmelnici. Kupa byla svého času asi nejhorší alternativa ubytování v Praze, právě kvůli tomu nucenému těsnému soužití "podivné sorty" s četníky. Dodnes s láskou vzpomínám na gastarbeitery bůhvíodkud, kteří se vedle v pokoji veselili, zatímco já se pokoušel spát mezi šichtami. Takže shrnuto: pokud jsi nově nastoupivší četník, zatni zuby a ten měsíc-dva do nástupu na přípravku (kde budeš mít ubytování přímo ve škole) to nějak vydrž (dámy na ubytovacím odboru ti přidělenou ubytovnu stejně nevymění) a po škole si vyber něco lepšího, pokud ti Kupa nebude vyhovovat komfortem nebo vzdáleností.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PELICCINI 15:04:51 27. 10. 2012
default.png
Výborná ...
B
ydlel jsem tam 3 měsíce- na praxi v Praze IV! Dostal jsem na recepci klíče od pokoje a když jsem jsi odemkl pokoj, koukal na mě Ukrajinec a prej co tam dělám :-) Normálně jsme s kolegou měli být na pokoji s Drbanem :-) Nakonec jsme sehnali kolegu a byli jsem na pokoji 3 poliši ...

Všechno je starý, kuchyňka asi v každým 5. patře
Moje zkušenost je z roku 2008, stražili nás švábama, filckama, štěnicema :-)

Kolega byl někde na Jarově a nemohl si to vynachválit ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VIDOCQ 12:00:33 27. 10. 2012
default.png
případně, kterou z pražských ubytoven byste doporučili? Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio