Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Silniční kontroly Městské Policie

Dobrý den, měl bych dotaz k Policii ČR. Protože mám určitou averzi vůči městským lopaťákům,zajímalo by mě,jak by se to řešilo. Např.zastavení a kontrola vozidla městapem. Odmítnutí kontroly jak dokladů,tak vozidla s tím, že s nimi nehodlám nic řešit a pokud něco mají, jsem ochotný počkat an příjezd Policie ČR. Protože se setkávám v mediálních prostředcích, s čím dál více jejich neprofesionálním jednáním.Nevytvořím jim půdu proto, aby si na mě nějaký měšťák,léčil ego. Zkrátka je neuznávám. Když mě zastaví dopravka, je znát jejich jak znalost věcí v dopravě,tak asertivní jednání.Jako bývalý řidič s povolání, jsem se vždy s dopravní policií domluvil,byť i s pokutou. Ruku na srdce, kdo z vás se nepřipoutal? Byly to blbé dvě stovky, jenže podané s takovou noblesou,že mi to bylo jedno.Připoutal se aj jel dál. Díky za případné názory.
KARL :: Datum založení: 27. 10. 2012 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu P-POLDA 16:04:03 12. 04. 2013
default.png
Městská policie sama (bez přítomnosti PČR) může stavět vozidla v případě důvodného podezření ze spáchání přestupku nebo trestného činu. Žádat může o předložení řidičáku a malýho techničáku - víc nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio