Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

prohlídka

zdravím, mám dotaz ohledně krevního tlaku. Pokud se léčím na vysoký krevní tlak, tak jaké jsou šance na přijetí? Nijak mě to neomezuje, hraju závodně fotbal ...
SHAKILL :: Datum založení: 20. 11. 2012 :: celkem 39 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANGELIKA 20:39:45 21. 07. 2013
Angelika.jpg
HAMMER [2013-07-21 14:05:09]: Já to myslela tak, že teď se nebudu mít nikde jako v peřince. A dokud tu práci nevyzkouším nemohu soudit. Navíc jsme malý kraj a malá města a nikdy sem tu policistu neviděla chodit pěšky. Zatím jsem od známých co zde u policie pracují neslyšela nic špatného. Ale věřím, že někdo hold spokojen není. Nespokojený přeci může jít!?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 14:05:09 21. 07. 2013
default.png
Jojky, nepsal jsem o nejspodnější práci, protože ta nejspodnější práce policisty je tuze zajímavá, skutečně sloužíš lidem. Problém je, že místo služby lidem vykonáváš bezduchý rozpis služby nadřízeného líného darebáka, stojíš na nesmyslných místech v nesmyslnou dobu a co horšího, pácháš trestnou činnost při křivení statisik, aby nadřízený darebák a s ním celá klaka měli svoje odměny. To jsem zažil já.

No a kluci co pořád slouží říkali, že prý to teď už ale nikdo neřeší, nabírá se co padne a na statistiky se kašle. Problémem prej teď je, že se už kašle ale absolutně na všecko. Neexistuje tam jediná smysluplná činnost. To je na tom to nejhorší.

Až budeš chodit kilometr sem, čtvrt hodiny kontrílní bod u nějakého místa, kilometr zpátky a zase čtvrt hodiny kontrolní bod a to jedenáct hodin za šichtu, rychle pochopíš, co jsem měl na mysli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGELIKA 12:05:18 21. 07. 2013
Angelika.jpg
HAMMER [2013-07-21 06:53:03]: :-D děkuji . Myslím, že jde o to co člověk očekává a já zázraky nečekám. Tu nejspodnější práci bych teď dělala všude jelikož mám po škole a jsem bez praxe a řidičák teprv dělám. Všude se musí poslouchat! A když to nevyzkouším nebudu vědět jestli to vydržím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:53:03 21. 07. 2013
default.png
No řeknu ti to tak: neodvážím se napsat, že ti držím palce, když vím, do čeho chceš strčit hlavu. Mně někdo teď říct, že musím povinně jít zase sloužit protože... bla bla bla... tak se zdravotně radši zneschopním, uteču, položím se do hrobu - a to jen skrz jedinou věc: přístup velení. Díky němu budeš dělat všecko, jen ne policejní práci.

Na druhou stranu ale pro ženskou v těchhle idiotských poměrech je u policie velmi velmi slušný plat. Stejně to dlouho nevydržíš. Pokud máš nějaké svědomí a čest, utečeš za chvíli pryč.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGELIKA 23:21:43 20. 07. 2013
Angelika.jpg
HAMMER [2013-07-20 18:41:35]: Tak připravenost je samozřejmost teď jde o to projít testy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:41:35 20. 07. 2013
default.png
K té alergii: sem si ji uhnal už u policie, když jsem boural stodolu na mém pozemku, kde bylo mezi trámy 20 cm starého senného prachu, dělal jsem bez respirátoru a prostě imunita nevydržela.

V praxi si vždy nos "foukačku" nebo kapky s sebou, protože se dostaneš do situací, kdy budeš alergenu vystavena v míře vskutku brutální, nějak si to těchnicky vyřeš, ale furt tyhle věci při sobě. Měl jsem na to uzavíratelné opaskové pouzdro původně na pouta. Sám jsem to mockrát nepoužil, ale když jsem to potřeboval, bylo to zničující. Jinak se ti to hodí při pomoci jiným, však uvidíš sama, kolikrát narazíš na dusícího se maníka a Ventolin spadne s tebou jako z nebes. Nebo vyštípané oči, borec ani nevidí a netuší co mu je, vytáhneš Spersalerg a borec vidí. Stává se mi to i na stavbách! :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANGELIKA 17:04:20 20. 07. 2013
Angelika.jpg
HAMMER [2013-07-19 22:12:45]:
GHOST-COP [2013-07-20 15:19:01]: Mám pouze alergii na prach a roztoče ale kdo v dnešní době ne? Nijak mě to neomezuje párkrát kýchnu neotékám ani se nedusím. Takže nic neříkat. U mě je to banalita ale ten vysoký tlak je trochu na zamyšlení ale sem ještě mladá takže mlčím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 15:42:03 20. 07. 2013
default.png
SHAKILL: Vyhláška č. 393/2006 upravuje posouzení zdr. způsobilosti. Je to pro všechny příslušníky, kromě HZS, stejné. Aby jsi mohl nastoupit do služebního poměru, musíš být lékařem klasifikován "A". Tzn. plně způsobilý bez omezení.

Jsou stupně A- plně způsobilý, C- s omezením, D - nezpůsobilý.

Co se týká vysokého krevního tlaku, tak můžeš dostat "A", pokud se dá tvůj stav hodnotit jako: "Kolísavé zvýšení krevního tlaku bez nutnosti trvalé medikamentózní léčby" dokonce pro kategorii I, což absolutně laicky řečeno je zásahovka.

Pokud je to horší a tvůj stav by byl hodnocen jako: "Stadium I. dle WHO (bez morfologických a funkčních orgánových změn, po odborném sledování", tak můžeš dostat "A" pro kategorii II, což je absolutně laicky normální bengo z ulice.

Pokud je tůvj stav asi takovýto: "Stadium II. dle WHO (orgánové změny bez poruchy funkce", tak s tím můžeš dostat "A" pouze do kategorie III, což je laicky kancl, který nevyleze do terénu.

Ty potřebuješ při klasickém náboru "A" pro II. kategorii. Tam je v tvém případě možnost lékařem udělit A-C v prvních dvou případech, které ti výše uvádím. Takže pokud ti to tvůj lékař napíše do dokumentace, tak ať to napíše tak, aby ti nedělali problémy s Áčkem. Budeš to muset ukecat. Jestli máš tu nejlehčí variantu vysokého krevního tlaku, tak argumentuj tím, že když mohou udělit "A" pro první kategorii, proč bys ho nemohl dostat ty pro tu druhou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 15:19:01 20. 07. 2013
default.png
ANGELIKA [2013-07-19 20:08:32]: Hammer má v odpovědi na tento tvůj příspěvek pravdu. Každopádně se můžeš dostat na odvolání. Hodně to lékaři filtrují. Až zbytečně moc. Při "přezkumu" po odvolání uchazeče to už neokecají a máš splněno. Dokonce jsem četl (nemůžu to najít) rozhovor s Dr. Melechovským (Ústav leteckého zdravotnictví), že pouští tlakaře, cukrovkáře i astmatiky, protože ví, že dnešní medicína to umí držet na uzdě. Samozřejmě pokud upadáš do mdlob, pícháš si inzulín nebo máš záchvaty, tak si v háji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 15:04:30 20. 07. 2013
default.png
PIM-BURGER [2013-01-18 19:55:07]: Pravda, ale je právě třeba posuzovat celkově (zdravotní, fyzické, osobnostní), což se neděje. Tabulka, fik, nazdar.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio