Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak se dostat k policii na Slovensku? (REDAKCE)

Jak se dostat k policii na Slovensku?
Policejní sbor Slovenské republiky
Foto: Wikipedia.sk

Přestože mají česká a slovenská policie společnou historii a mnoho policistů si jistě ještě pamatuje na službu se slovenskými kolegy, v roce 1993 se naše cesty ve společném státě rozešly a spolu s nimi se rozešly i vize, kam a jakým způsobem mají nově vzniklý Policajný zbor Slovenskej republiky a Policie České republiky směřovat. Prioritou pro oba nově vzniklé sbory se přirozeně stala otázka výběru nového personálu. Pojďme se společně přesvědčit, jak se slovenská policie po téměř dvaceti letech vyrovnala s doplňováním nových policistů a jaké podmínky musí splnit každý muž a každá žena, kteří u našich východních sousedů chtějí obléknout policejní uniformu.

Autor: Petr Klinovský
Publikováno: 26. 11. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HEPY 01:22:54 28. 11. 2012
default.png
testy budou, ale s přihlédnutím na zastávané služební místo, takže se vlastně nic nezmění...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITTRS 21:11:34 27. 11. 2012
pittrs.jpg
jojo, možná budou přísnější limity,ale ruku na srdce..může si dovolit Pčr vyhazovat lidi za nesplnění limitů? Kolik bot by asi šlapalo chodník? :)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 19:26:02 27. 11. 2012
Lukas Heinz.jpg
Pokud jsem dobře informován, pak po novém roce bude probíhat fyzické přezkoušení s velmi přísnými požadavky. Šiří se zvětsti, že kdo nesplní půjde do civilu. Ale Chip bude asi líp informován.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER ONLINE 17:55:58 27. 11. 2012
Pim Burger.jpg
CHIP [2012-11-27 17:43:58]: Promiň, ale podle mě by tam rozhodně mělo být plavání a něco víc silových disciplín by taky neuškodilo. Nebo kdyby to bylo jako v Německu, kde musí uchazeči provést alespoň třicet kliků. Sice to taky není nic nesplnitelného, ale u nás myslím stačilo udělat 14 kliků, což mi opravdu přijde směšné... Jediné, co mě trošku uklidnilo, bylo to, že když se v Teplicích tvořila nová SPJ, tak tam byly přijímačky přece jen o něco tvrdší...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 17:43:58 27. 11. 2012
Chip.jpg
Testy těžší zajisté jsou. Ale nebojte se, i u nás se teď chystají nové. 14. 12. je budeme zkusmo absolvovat. Je zpátky běh na 12 minut a sestava s tyčí. Kliky, celomotorický test, člunkáč zůstávají.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio